A punt per assajar la cançó?

Després de mesos de preparació arriba en primícia la cançó de l’himne d’Escoles + Sostenibles que podeu començar a practicar per a l’estrena a l’acte de cloenda. Recordeu, últims dies per a les inscripcions! 

Aquest curs escolar vam començar amb energia, fent una crida a tots els centres del programa amb un vídeo protagonitzat per l’eskamot verd i els Xiula. Aquesta crida buscava completar l’atractiva melodia d’una cançó, l’himne de les escoles sostenibles, que vam sentir per primera vegada a l’acte de signatura i que en aquell moment encara no tenia lletra.

Després de mesos recopilant les estrofes que ens heu anat enviant, la sessió de rap del passat 20 d’abril amb alumnat de secundàra i el procés creatiu dels Xiula i la secretaria tècnica... ja la tenim aquí, la cançó d’Escoles + Sostenibles ja està acabada! Aquesta cançó es presentarà en primícia a l’acte de cloenda del 13 de juny i té per títol “El nou combustible”.

Us la deixem aquí sota perquè us la pogueu descarregar () , escoltar-la (►) i començar a practicar per cantar-la tots i totes amb els Xiula a l'acte de cloenda!

 


> Lletra de la cançó "El nou combustible"
 

Aquesta cloenda serà única i irrepetible, ja que es presentarà aquest himne que marcarà un abans i un després per a les Escoles + Sostenibles. No hi podeu faltar!

 

 Atenció! Últims dies per a les inscripcions, teniu temps fins el 26 de maig!

 

ACTE DE CLOENDA D'INFANTIL I PRIMÀRIA
 

Dia: dimarts 13 de Juny

Horari: de 9:30 a 12:30h

Lloc: Parc de l’Espanya industrial
 

> Inscripcions (6 persones per centre entre alumnat i professorat)

> Programa provisional
ACTE DE CLOENDA SECUNDÀRIA, BATXILLERAT, CICLES FORMATIUS I CFA
 

Dia: dimarts 13 de Juny

Horari: de 8:30 a 12:30h

Lloc: Cotxeres de Sants i Parc de l’Espanya Industrial
 

> Inscripcions (8 persones per centre entre alumnat i professorat)

> Programa provisional