Butlletí Notícies 295

Dijous, 4 maig, 2017

Obertes les inscripcions per l'acte de cloenda, creades les estrofes de rap de la cançó de les Escoles + Sostenibles, les memòries d'Entitats i Empreses i Escoles + Sostenibles, inscripcions a la Bioblitz, els Embolcalls + Sostenibles a les escoles, una visita del Punt Verd Mòbil Escolar adaptada a les diversitats funcionals, descobrint la biodiversitat de les basses, cinefòrum mediambiental gratuït i nous recursos per a les escoles.

Ja us podeu inscriure a l'acte de cloenda

Aquest any no us podeu perdre el moment en què estrenarem i cantarem plegats la cançó de les Escoles + Sostenibles. Teniu temps per inscriure-us-hi fins el 26 de maig!

Completada la lletra del rap!

El grup musical Xiula i quatre centres d’educació secundària han treballat conjuntament per unir totes les aportacions de les escoles de la xarxa en les estrofes del rap de la cançó d’Escoles + Sostenibles

Tot sobre la xarxa durant el curs 2015-2016

Ja teniu disponibles la memòria del programa Escoles + Sostenibles i de la xarxa Barcelona + Sostenible. Podreu descobrir tota l’activitat de la xarxa de centres educatius, entitats, empreses i comerços!

És temps de BioBlitz

El 19 de maig se celebrarà la jornada Bioblitz, organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i dirigida a tot l’alumnat de secundària i batxillerat. Reserveu la vostra plaça com a membres d’Escoles + Sostenibles!

Enrotlleu-vos amb els embolcalls reutilitzables

Voleu veure com les escoles promouen l’ús d’embolcalls reutilitzables per sensibilitzar a la comunitat educativa sobre la problemàtica de la generació de residus? Aquí en teniu alguns exemples!

El Punt Verd Mòbil Escolar segueix recorrent la ciutat

El passat 31 de març, l’Escola d'Educació Especial ASPACE va rebre el PVME amb la finalitat d'ensenyar a l'alumnat com es gestionen les deixalles domèstiques i del centre.

Descobrint la biodiversitat a les basses

L’Institut  Fort  Pius i l’Escola  Tres  Pins han  participat en  una  jornada  sobre  la biodiversitat  a  les  basses  amb l’acompanyament dels alumnes  de  2n  curs  de  Gestió Forestal i del medi natural de l’Institut  Rubió  i  Tudurí.

Cinefòrum mediambiental gratuït

La Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient ofereixen l’accés gratuït a diversos curtmetratges i documentals per a escoles i altres equipaments educatius.

Barcelona dóna noves passes cap a la sostenibilitat

L’Ajuntament continua impulsant la recollida de la matèria orgànica amb una campanya específica a quatre barris i, per altra banda, aprova el Pla director de l’arbrat a la ciutat de Barcelona. 

Us invitem...

...a participar en les activitats del Centre per a Famílies amb Adolescents, a celebrar la Setmana de la Natura i el Dia Mundial del Medi Ambient, a inscriure-us al cicle “Entre la Terra i el Cel” i a assistir a la taula rodona “El peix fresc i de proximitat: És possible als menjadors escolars?”.