Imprescindible assistir a les sessions informatives dels projectes

Per tal de conèixer tots els canvis essencials en l’elaboració i presentació dels projectes i sol·licituds de subvenció és obligatòria l’assistència a una de les sessions informatives. Inscriviu-vos abans del 28 d’abril a la que més us convingui.


Com ja us hem anat anunciant, enguany presentem novetats en la presentació de projectes. Després d’uns quants cursos fent ús de l’eina online, hem fet una avaluació i hem recollit els punts forts i els punts febles de la proposta així com les vostres demandes, comentaris i aportacions per millorar la gestió del programa i ajustar-nos a les modalitats de participació a la xarxa Bcn E+S.

És per aquest motiu que hem organitzat diverses sessions de formació anomenades "Com farem els nous projectes?", la primera quinzena de maig de 17.30 a 19.00h als diversos districtes de la ciutat per explicar-vos-ho. Podeu assistir a la sessió que millor us vagi, sempre amb una inscripció prèvia.

> Inscripcions sessions informatives centres 

Per als centres que finalitzeu el vostre projecte triennal 14-17 us emplacem a trobar-nos a la formació "Què fem quan acabem amb el projecte triennal?" el proper 11 de maig a l’Institut Jaume Balmes (c/Pau Claris, 121) a les 17.30h per acompanyar-vos en el procés de reflexionar sobre com ha canviat el centre al llarg dels tres cursos, quins han estat els objectius assolits i les tasques desenvolupades, les claus dels èxits i les dificultats trobades durant el procés i finalment valorar la presentació d’un nou projecte triennal. 
 

> Inscripcions sessions informatives triennals 14-17

 

SESSIONS DE FORMACIÓ:

CRP Eixample

C/ Mallorca, 219, 5a planta, 3a

2 de maig

CRP Gràcia

C/ Mare de Déu de la Salut, 87

3 de maig

CRP Horta Guinardó

C/ Thous, 6-8

3 de maig

CRP Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 924, baixos

4 de maig

Ciutat Vella (Escola Vedruna-Àngels)

Plaça dels Àngels, 3

4 de maig

CRP Sants-Montjuïc

C/ Olzinelles, 73, 3a. planta

8 de maig

CRP Sant Andreu

C/ Sant Adrià, 20

8 de maig

CRP Nou Barris

C/ Nil, 27-29

9 de maig

CRP Les Corts

C/ Galileu, 229

10 de maig

CRP Sarrià-Sant Gervasi

C/ Bertran, 41

10 de maig

Triennals 14-17: Institut Jaume Balmes

C/ Pau Claris, 121

11 de maig