Torna el Fem Xarxing!

El proper 5 de maig al Born Centre Cultural tindrà lloc el Fem Xarxing, una jornada que brinda l'oportunitat de fer networking entre les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Tots els centres hi esteu convidats!
 

La xarxa Barcelona + Sostenible és un gran paraigües que emmarca totes les entitats, empreses, associacions i gremis de comerciants i centres educatius que han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Escoles + Sostenibles forma part d’aquest conjunt de programes que treballen per la sostenibilitat de la ciutat de Barcelona.

La trobada “Fem Xarxing” és un espai que pretén connectar les diverses entitats que formen part de Barcelona + Sostenible amb l’objectiu de compartir experiències i fer networking.

Aquesta trobada tindrà lloc el dia 5 de maig, de 9 h a 13.30 h, al Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12) i hi participaran organitzacions membres de Barcelona + Sostenible de gran diversitat de camps professionals.

Es tracta d'una sessió per treballar en xarxa per facilitar el coneixement, els vincles i les sinergies entre signants del Compromís.

 

La ponència d’enguany porta per títol “Com podem reconstruir junts una economia circular?” i comptarà amb diversos espais per fer connexions, per presentar les diferents entitats i també es donaran a conèixer els Projectes del Compromís de Barcelona pel Clima. La secretaria del programa Escoles + Sostenibles participa activament en dos d’aquests Equips de Projecte:

> Programa del "Fem Xarxing" (pdf)

+ INFO