Obrim les inscripcions per a l'acte de cloenda

No us perdeu l’acte de cloenda del 13 de juny en el que estrenarem plegats la cançó de les Escoles + Sostenibles, ja us podeu inscriure!


Cada final de curs ens trobem per celebrar plegats el compromís amb la sostenibilitat i per compartir tot allò que hem fet i agafar noves idees i propostes per dur a terme el curs vinent. Com ja sabeu, la cloenda d’aquest curs serà ben especial i sonada! ho celebrarem tots junts per cantar, ballar i gaudir de la cançó d’Escoles + Sostenibles. Us recordem que serà el proper 13 de juny de 2017. Reserveu-vos la data!

Per als centres d’educació infantil i primària hi haurà diferents tallers. Per als de secundària, batxillerat i cicles formatius hi haurà un espai d’intercanvi d’experiències.

Finalment, acabarem la festa tots junts! Al final del matí ens trobarem tots i totes per compartir una bona estona cantant i ballant l’himne d’Escoles + Sostenibles, amb el grup musical Xiula. No us ho podeu perdre!

Ja hem obert les inscripcions. Cal que us inscriviu de forma separada encara que l’acte se celebri el mateix dia; educació infantil i primària per una banda, i secundària, batxillerat i cicles formatius, per l’altra. Recordeu no sobrepassar el nombre màxim de persones inscrites que demanem, per tal de facilitar-ne la gestió.

Les inscripcions estaran obertes des d’avui, 6 d’abril fins el 26 de maig.

ACTE DE CLOENDA
 

SECUNDÀRIA

PRIMÀRIA I EDUCACIÓ INFANTIL

Data: 13 de juny de 2017

Data: 13 de juny de 2017

Horari: de 8:30 a 12:30h

Horari: de 9:30 a 12:30h

Lloc: Cotxeres de Sants i Parc de l’Espanya Industrial

Lloc: Parc de l’Espanya Industrial

Inscriu-te aquí

Inscriu-te aquí

 

PROGRAMACIÓ PROVISIONAL
 

SECUNDÀRIA PRIMÀRIA I EDUCACIÓ INFANTIL
8.30 h: Arribada
9.00 h: Benvinguda 9.30 h: Arribada
9.15 h: Sessió d’intercanvi + esmorzar 10.00 h: Tallers (EI, CI, CM i CS) 
11.15 h: Recorregut fins al Parc de l’Espanya Industrial 11.15 h: Trobada amb l’alumnat de secundària

11.45-12.30 h: Espectacle final. Parlaments i Grup Xiula: Estrena cançó Escoles + Sostenibles