Butlletí Notícies 293

Dijous, 6 abril, 2017

Sessions informatives dels projectes, inscripcions obertes per a l'acte de cloenda, torna el "Fem Xarxing", hotels d'abelles a diverses escoles, l'escola Virolai a l'Esmorzar B+S, recursos per les plantes i activitats pel Dia Mundial de Sensibilització Envers el Soroll.

Sessions informatives dels projectes

Ja estan obertes les inscripcions a les sessions informatives de principis de maig sobre els vostres projectes anuals i triennals. Descobriu-ne els canvis i les millores.

Obrim les inscripcions per a l'acte de cloenda

No us perdeu l’acte de cloenda del 13 de juny en el que estrenarem plegats la cançó de les Escoles + Sostenibles, ja us podeu inscriure!

Torna el Fem Xarxing!

El proper 5 de maig al Born Centre Cultural tindrà lloc el Fem Xarxing, una jornada que brinda l'oportunitat de fer networking entre les organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible. Tots els centres hi esteu convidats!

Les abelles, en perill d’extinció

Diverses escoles de la xarxa construeixen hotels d’abelles per afavorir-ne la seva presència

L’escola Virolai participa a l’Esmorzar B+S “Resiliència a la ciutat”

El passat 24 de març prop de 40 persones van participar a l’Esmorzar B+S en el qual Coral Regí, directora de l’Escola Virolai, va presentar la seva experiència sobre resiliència en la vessant emocional.

I ara... què fem amb les plantes?

Més de 250 centres han recollit prop de 8.300 plantes per als seus patis. Us presentem alguns consells per a trasplantar-les, gestionar el jardí i aprofitar-les com a context d'aprenentatge.

Activitats i recursos de conscienciació del soroll

S’acosta el 26 d’abril, Dia Internacional de Sensibilització Envers el Soroll. Us presentem diverses activitats que s’organitzen a la ciutat i recursos que podeu demanar al Servei de Documentació. 

Us invitem...

...a fer un cop d’ull als voluntariats ambientals per aquest estiu, a veure el vídeo del Mapa Barcelona + Sostenible, a visitar un web de càlcul de la petjada hídrica i a consultar les activitats dels equipaments d’educació ambiental de la ciutat.