Els detalls de la recollida de plantes

Ja heu rebut el correu electrònic amb el dia i l’hora en què heu de recollir les espècies vegetals? El període per anar-les a buscar serà del 6 al 24 del proper mes de març.

 

S’acosta el període de recollida de plantes per als centres escolars d’Escoles + Sostenibles que les hagueu demanat. Tal  com vam anunciar al butlletí anterior, el període de recollida es durà a terme del 6 al 24 del proper mes de març.

El dia i l’hora exacta que us toca recollir les plantes a cada un dels centres estan especificats al correu electrònic que us vam enviar la setmana passada. Recordeu que en molts casos l’adreça que ens vàreu donar  no era la del de centre, comproveu totes les safates de correu!

En cas d’haver fet la petició i no haver rebut el correu, poseu-vos en contacte amb la secretaria d’Escoles + Sostenibles a escolessostenibles@bcn.cat

 

DATES: del 6 al 24 del proper mes de març

HORARI DE RECOLLIDA: de 08:00-09:30h i d’11:00-14:00h (cada centre té una hora específica).

De 09:30 a 11:00 h NO es farà cap lliurament.

DATA I HORA EXACTA DE CADA CENTRE: anotat al correu electrònic que vau rebre la setmana passada!

LLOC DE RECOLLIDA: Viver municipal Tres Pins (Av. Miramar, 2). Està situat davant la Fundació Miró i al costat de l’estació del Funicular i el telefèric. De l’avinguda Miramar puja una rampa i a 50 m hi ha l’entrada al recinte. Està indicat.