Us invitem...

...a apuntar-vos a alguna de les activitats del City to City FAD Award, a presentar un vídeo per al concurs “Refresh Food Waste Solution”, a participar a les jornades “El dret dels infants a la ciutat” i a fer un cop d’ull a "What's really warming the world", un recurs que explica les causes del canvi climàtic....a apuntar-vos a alguna de les activitats del City to City Barcelona FAD Award que es duran a terme del 26 al 29 de novembre  en diversos punts de Barcelona. 
+ INFO


 


...a presentar el vostre vídeo per al concurs europeu contra el malbaratament alimentari “Refresh Food Waste Solution” que pretén donar respostes a la problemàtica del malbaratament alimentari. Consisteix en desenvolupar un vídeo amb idees de persones individuals, organitzacions, grans companyies... que vulguin explicar el seu projectes. Termini: 30 de novembre.

+ INFO...a assistir a la Jornada “El drets dels infants a la ciutat”Com transformar l’espai públic de la ciutat per poder viure-hi millor la infància i l’adolescència? Com fer que els nois i noies esdevinguin també protagonistes d’aquesta transformació? Aquesta és la premissa a partir de la qual se centraran les diferents converses, experiències, debats, xerrades i tallers que es duran a terme en el marc de la jornada. Aquesta es durà a terme el 15 de desembre a l’espai Jove la Fontana. Consulteu el programa i inscriviu-vos.

...a fer un cop d’ull als gràfics de “What’s really warming the world?” un recurs molt visual i clar en els qual es pot observar les causes del canvi climàtic