Actualitzeu les dades al mapa B+S

Voleu comunicar totes les actuacions que feu al centre a través del Mapa B+S? Voleu saber què fan les altres escoles de la xarxa? Us expliquem com fer-ho!


El Mapa Barcelona+Sostenible és una eina multimèdia que inclou iniciatives i serveis de caire social i ambiental que promouen la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona. Entre totes les que estan identificades segur que en trobareu properes al vostre centre. Busqueu complicitats amb elles ja que, en molts casos, poden ser elements d'efervescència de les vostres actuacions amb l'alumnat. També podeu identificar altres entitats, comerços o serveis que hi trobeu a faltar, ja sigui perquè el coneixeu i us agradaria afegir-les al mapa, com si organitzeu un mapatge amb finalitats educatives amb l'alumnat.

« Això està molt bé però... com surt el nostre centre al Mapa? ».

Tots els centres de la xarxa BcnE+S ja sou al Mapa. La informació que trobeu correspon a la que ens vau facilitar en resposta a l'enquesta que us vam fer arribar el curs passat. Si encara no l'heu emplenada o voleu actualitzar-la ho podeu fer descarregant l'enquesta i enviant-nos-la a escolessostenibles@bcn.cat.

Per facilitar-vos l'ús del Mapa i familiaritzar-vos amb la seva estructura hem confeccionat un senzill tutorial que us guiarà en tots el passos a seguir per poder registrar-vos, treure informació i introduir fotos i relats. Animeu-vos a fer-lo servir!