Butlletí Notícies 281

Dimecres, 28 setembre, 2016

Acte de signatura, indicadors de sostenibilitat, projecte de l'Institut Quatre Cantons, l'hort de l'escola Peter Pan, Aplec d'Agricultura Urbana 2016 i activitat educativa "Observadors de la platja".

Tot a punt per a l’acte de signatura

Els centres nous d'aquest curs i els que renoveu o comenceu un projecte triennal esteu convidats el proper 11 d'octubre a l'acte de signatura del vostre compromís per la sostenibilitat.

Els indicadors com a recurs

Ja s’ha publicat l’informe d’indicadors de sostenibilitat del 2014, un recurs interessant tant per a l’alumnat com per al professorat per a desenvolupar projectes de sostenibilitat.

El projecte de l’alumnat

L’Institut Quatre Cantons desenvolupa la diagnosi del centre i el projecte per Escoles + Sostenibles gràcies a la implicació de l’alumnat.

L’hort arriba a les famílies

Descobrim de primera mà com han viscut les famílies l’experiència del projecte d’hort de l’escola Peter Pan, que ha tingut una gran acollida.

Torna l’aplec d’agricultura urbana

De l’1 al 15 d’octubre es celebra la 3a edició de l’aplec d’agricultura urbana, una trobada anual per a la divulgació del coneixement i els beneficis d’aquesta pràctica.

Microplàstics a les platges

El Museu Marítim i el CSIC ofereixen l’activitat “Observadors de la platja”(pdf) als centres de la xarxa Bcn E+S interessats en analitzar els microplàstics presents de les platges de Barcelona.

Us invitem...

...a celebrar el Dia Mundial dels ocells, a descobrir el cicle “Arrelarts”,  a assistir als tallers del “Village” de la Rehabilitació, a participar a les “Jornades Tècniques de Fauna Urbana”, a passejar amb el Mapa Barcelona + Sostenible, a consultar el catàleg  d’activitats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a llegir els articles recomanats pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental.