SESSIÓ INFORMATIVA WOMEN MENTORING PROGRAM

ACTIVITAT

Oportunitat per a dones emprenedores per afrontar el canvi climàtic

El proper 6 de febrer, tindrem oportunitat de conèixer dos programes desenvolupats per Barcelona Activa focalitzats en empoderar les dones emprenedores de la ciutat, donant suport als seus projectes així com al seu desenvolupament professional.  El Women Mentoring Program i el programa Lidera són una gran oportunitat per a dones emprenedores que treballen per fer front al canvi climàtic.

A través de l’experiència de l’Ariadna Monico i el seu projecte empresarial, ADN Sostenible, coneixerem aquests dos programes, amb la intervenció de la mentora i el mentor que van participar-hi.

El programa de la sessió és el següent:

  • Benvinguda: Elena Forcada (Ecologia Urbana. Aj. BCN)
  • Presentació Women for Climate: Neda Kostandinovic (Ecologia Urbana. Aj. BCN)
  • Presentació Women Mentoring Program i el programa Lidera: Mº Jose Blanco (BCN Activa)
  • Coneguem el projecte ADN Sostenible amb la intervenció de:
    • Ariadna Benet Mònico (mentorada)
    • Maria Barranco (mentora)
    • Pep Martinex (mentor)

Data: dimecres, 6 de febrer de 2019

Horari: 12.30 - 14 h

Lloc: Sala Barceloneta, La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)

Per a més informació sobre el Pla Clima de Barcelona consulteu la web.

DADES

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants

Gestió de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la teva inscripció i la tramesa d'informació vinculada a l'activitat esmentada anteriorment, legitimada en base al vostre consentiment exprés. 
Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. 
Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada. 
Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades 
Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.

Barcelona, Divendres, 25 gener, 2019 - 12:24