Com fer un bon projecte (subvenció pel Clima)

ACTIVITAT

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES EN EL MARC DEL COMPROMÍS DE BARCELONA PEL CLIMA

La sessió es planteja com una jornada de treball per conèixer a fons l’esmentada convocatòria d’ajuts, així com resoldre dubtes administratius i tècnics de cara a presentar un bon projecte per a la subvenció (adequació als criteris de valoració dels projectes).

Data: 15/03/2018
Horari: 17.30 - 19.30 h
Lloc: Sala Barceloneta, 1a planta. La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)
 

Per a més informació consulteu la web

DADES
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al fitxer “Participació Ciutadana” de l’Ajuntament de Barcelona. Aquestes dades seran utilitzades per informar-vos sobre la sessió informativa de subvencions pel Clima. Les vostres dades no seran cedides a tercers. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament, pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte «Exercici de dret LOPD». Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp correu electrònic ens autoritzeu a emprar aquests mitjans amb l’objectiu de informar-vos de la sessió de subvencions pel Clima.
Estic d'acord en compartir les meves dades de contacte (nom i cognoms, entitat i correu electrònic) amb la resta de participants de la jornada.

Secretaria Barcelona + Sostenible

La Fàbrica del Sol / Pg. de Salvat Papasseit, 1 / 08003 Barcelona / Tel. 93 256 25 93 / bcnsostenible@bcn.cat