Col·legi d'Arquitectes de Catalunya 2018

logo Barcelona + Sostenible                                                                                                                                 

BARCELONA + SOSTENIBLE

COMPROMÍS CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT 2012-2022

 

CONTRIBUCIÓ A LA SOSTENIBILITAT DE LA CIUTAT DE BARCELONA:

Aquesta activitat econòmica es compromet a treballar activament el 2018 en les següents actuacions proposades pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya dins del marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat:

*Seleccioneu les actuacions que realitzareu.

DADES PER L'ADHESIÓ DELS COL·LEGIATS/DES DEL

COL·LEGI D'ARQUITECTES DE CATALUNYA

Dades d'identificació i contacte
Aquest codi el trobareu al vostre rebut del Preu Públic de Recollida de Residus Comercials i Industrials Assimilables a Municipals.
Dades de l’establiment subjecte a taxes municipals. En cas de tenir més d’un establiment, empleneu un document per cada un.
Quan finalitzeu la vostra adhesió al Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat a través d'aquest formulari, rebreu la confirmació al correu electrònic indicat.
Dades del responsable de l'establiment o activitat econòmica

Barcelona, Dijous, 7 juny, 2018 - 14:08

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu, que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (segons les competències assignades per la normativa vigent) amb la finalitat de gestionar la vostra participació al programa Barcelona + Sostenible i l’obtenció dels incentius fiscals vinculats, legitimat en base al vostre consentiment exprés.

Les vostres dades seran cedides a la vostra entitat associativa esmentada anteriorment en aquest mateix document per tal que pugui certificar que sou associats seus, tal com es requereix per ordenança fiscal i us pugui fer l'acompanyament a la realització de les actuacions a les quals us adheriu.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que al comunicar el vostre correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.

Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades en www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Finalment, les vostres dades seran eliminades un cop acabada la gestió de l’activitat indicada a la finalitat.