Sessió informativa sobre Plans d’Acció

Butlletí: 

Què és el Pla d’Acció? Com s’elabora? Com podem planificar les accions de sostenibilitat? El 28 de febrer oferim una sessió a la Fàbrica del Sol per explicar, assessorar i resoldre tots els vostres dubtes sobre els Plans d’Acció.

Un Pla d’Acció és una estratègia per implementar un conjunt d’accions per la sostenibilitat, tenint com a objectiu realitzar una diagnosi de les pràctiques actuals de l’organització, implantar accions de millora i fer una valoració dels resultats. A més, l’elaboració d’un Pla d’Acció comporta avantatges, com la reducció en el Preu Públic de Recollida de Residus i l’opció de la sol·licitud de la targeta descompte dels Punts Verds de Zona.

La planificació i el funcionament dels Plans d’Acció de les organitzacions membres de la xarxa requereix, de vegades, sessions informatives extraordinàries. Per aquest motiu, el dijous 28 de febrer, entre les 12 i les 14 h, es durà a terme a La Fàbrica del Sol una sessió informativa adreçada a organitzacions que vulguin resoldre dubtes, com per on s’ha de començar a fer el Pla d’Acció, com explicar de forma efectiva les mesures de sostenibilitat que ja s’estan implantant i com afegir noves actuacions al Pla d’Acció vigent.

Així, la sessió comptarà amb la presentació de les novetats dels Plans d’Acció pel 2019, amb la presentació d’experiències de membres de la xarxa B+S i la difusió de recursos i idees per part de la Secretaria Barcelona + Sostenible. Per últim, abans de la sessió podeu consultar aquesta pàgina sobre preguntes més freqüents en la qual s’aporta informació més específica sobre què és un Pla d’Acció, els terminis a tenir en compte i els avantatges que suposa.
 

 Com planificar la sostenibilitat a la vostra organització?

  Dijous, 28 de febrer de 2019
 de 12 a 14 h
La Fàbrica del Sol, Sala Barceloneta (Passeig Salvat Papasseit, 1)

 Inscripcions​


Programa complet:

12.00 h Benvinguda
12.15 h Què és un Pla d’Acció? Què ens aporta? Quines novetats hi ha?
13.00 h Com vam fer el nostre Pla d’Acció? Presentació d’experiències
13.30 h Com ens hi posem? Recursos i idees
14.00 h Cloenda de la sessió


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enllaços relacionats:

> Web sobre Plans d'Acció i Bones Pràctiques
> Inscripcions a la sessió "Com planificar la sostenibilitat a la vostra organització?"