Premi a la reducció del malbaratament alimentari

Butlletí: 

La iniciatiava Remenja’mmm presenta un concurs que té per objectiu premiar els restaurants que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari. Teniu temps fins el 31 de març per presentar-vos-hi!


Per segon any, Remenja’mmm convoca aquest premi impulsat per les entitats RezeroFundació Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres (membres de la xarxa B+S), i grup GSR. Un terç del total de la producció alimentària mundial acaba a les escombraries i per això cal un canvi de consciència de tots els agents que intervenen en el cicle alimentari.

Un cop més, aquest concurs consisteix a premiar l'establiment participant que dugui a terme millors iniciatives per a la prevenció del malbaratament i la bona gestió dels aliments. Aquí podeu trobar l’enllaç a les Bases del Premi per conèixer criteris i condicions. Per poder participar en aquesta convocatòria cal fer una sol·licitud omplint un senzill formulari abans del dia 31 de març de 2019. Si us vau presentar al Premi Remenja'mmm l'any passat, enguany podeu tornar a presentar les mateixes o noves iniciatives que feu per reduir el malbaratament alimentari. La millor iniciativa serà premiada i reconeguda per les administracions i col·laboradors del projecte com la millor acció Remenja’mmm del 2019.


Enllaços relacionats:

> Bases del premi Remenjammm
> Formulari de sol·licitud per presentar-se al premi 
> Web de la campanya Remenjammm