Convocatòria General de l'Ajuntament 2019

L'Ajuntament de Barcelona publica les bases de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019. El termini és del 27 de desembre al 24 de gener i es realitzarà una sessió informativa per a entitats el 9 de gener.

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona prepara tota la informació per a la Convocatòria General de Subvencions. Ja podeu consultar tota la informació i documentació al web les bases i el llibret de la convocatòria. El període de presentació de sol·licituds serà del proper dijous 27 de desembre de 2018 fins a dijous 24 de gener de 2019. La documentació a presentar (documents bàsics 1 i 2) estaran disponibles el mateix 27 de desembre.

Per a poder consultar-ho i resoldre dubtes, ja teniu disponible el llibret de la convocatòria, on hi podeu trobar els diferents àmbits i programes oberts per aquesta edició. Amb aquest document podreu començar a valorar el projecte o projectes que presentareu.

Novetats de la convocatòria 2019

  • En aquesta edició caldrà presentar les sol·licituds telemàticament a través del certificat digital. Si no el teniu, podeu consultar l'especial que s'ha elaborat des de Torre Jussana, amb informació, recursos i sessions informatives sobre com obtenir-lo. A l'hora de justificar caldrà entregar, amb la resta de documents, les factures originals per a la totalitat de l'import subvencionat.
  • S’incorpora un nou criteri d'avaluació general de l'impacte que fa referència als beneficis ambientals (ambientalització d’esdeveniments, economia circular, etc.) i socials (contractació sostenible, etc.) del projecte presentat.


Sessió informativa de la Convocatòria General de Subvencions

L’Ajuntament de Barcelona realitzarà diferents sessions informatives sobre aquesta convocatòria de subvencions, tant per àmbits com per districtes. Des de la Gerència d'Ecologia Urbana s’està organitzant la següent:

 Dimecres, 9 de gener
 A les 18 h
Av. Diagonal, 240 2a planta. Sala Barcelona.

Inscripcionshttps://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/187354 

Dubtes? Torre Jussana us informa!

Com a entitats o organitzacions, per a qualsevol dubte sobre el procés de la convocatòria 2019 o sobre la justificació de les subvencions del 2018 poseu-vos en contacte amb Torre Jussana, centre de serveis a les associacions (932 564 118, tjussana@bcn.cat).