Info B+S 238 - 20 de desembre

Dimecres, 19 desembre, 2018

Info B+S: bones festes, subvencions generals de l'Ajuntament, projecte "Arbres amb ànima" i molt més!

Bones festes i feliç any nou!

Des del programa Barcelona + Sostenible us desitgem que gaudiu d'unes bones festes i visqueu un inici d’any carregat de noves idees compromeses amb la sostenibilitat.

Convocatòria General de l'Ajuntament 2019

L'Ajuntament de Barcelona publica les bases de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019. El termini és del 27 de desembre al 24 de gener i es realitzarà una sessió informativa per a entitats el 9 de gener.

Aprenentatge Servei en l'àmbit de la sostenibilitat

El passat 28 de novembre 48 membres d’entitats i centres educatius de Barcelona + Sostenible es van trobar a la Fàbrica del Sol per aprofundir en aquesta metodologia i aplicar-la amb una perspectiva sostenible.

‘Arbres amb ànima’ per a la inclusió social

Els projecte, impulsat per la Federació de Comerç Cor d‘Horta i la Fundació Tres Turons, membres de B+S, promou la inclusió social de persones amb trastorns mentals a través de la construcció d’arbres.

Unes festes plenes de documentals

Després dels grans àpats, us ve de gust peli, sofà i manta? El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana els documentals "Before the flood", "Bicicletas contra coches" i "Gracias por la lluvia" sobre canvi climàtic i mobilitat.

Entrevista: Drap Art

“És primordial que es promoguin les iniciatives mediambientals per a totes les edats i instàncies: educació, entreteniment i tecnologia”. Maria Paz Montecinos, dissenyadora gràfica del festival DRAP ART.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a Frutal Shakes, Giraffa, Son Canciones i Associació Barceloneta Alerta, quatre entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .