Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dona la benvinguda a 5 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .

 

ACC - ATUREM EL CANVI CLIMÀTIC

Web divulgativa que preten posar el granet de sorra per intentar donar a conèixer el gran problema que el nostre planeta té amb l'escalfament provocat per l'activitat humana. Col·laboren amb entitats interessades en aquesta problemàtica mitjançant, articles, xerrades, entrevistes i col·loquis de radio i altres activitats públiques.

 

CASAL DE JOVES GIRAPELLS

Projecte juvenil del barri del Guinardó. Des del projecte del casal es vol promoure la participació juvenil i l’exercici de la ciutadania gràcies a l’articulació dels i les joves a partir de l’associacionisme. Vol ser un punt de referència al barri per a totes aquelles joves que entenen la cultura ecològica com a eina de transformació. Tenen la Comissió Hort, que s'encarrega de gestionar la coberta vegetal del casal de joves Girapells i d'organitzar-se per realitzar esdeveniments públics com la calçotada.

 

CENTRE CÍVIC VIL·LA URÀNIA

La Vil·la Urània és un equipament municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, situat al barri del Putxet i el Farró. Alberga un Espai Familiar per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, un Casal Infantil per infants de 4 a 12 anys i un Centre Cívic que, a part dels tallers i de les activitats per adults, desenvolupa dos projectes: un de divulgació científica i l’altre –La Galeria Urània– d’art tèxtil&craft.

 

RE-PERA

"Re-Pera: Esdeveniments Exclusivament Ecològics" organitza tot tipus d'esdeveniments, des de celebracions de particulars com d'empreses, inauguracions, conferències, activitats i tallers de cuina, d'horticultura, de maquillatge, senderisme, ioga entre d'altres. Sempre des d'un punt de vista ecològic, amb proveïdors que ho són també per així organitzar esdeveniments sostenibles i respectuosos amb el medi ambient dins de la mida del possible. 


ZERO WASTE BARCELONA NETWORK

Organització que promou la manera de vida Zero waste per a cuidar el medi ambient i tornar a una manera de vida de consum responsable.

 

Enllaços relacionats:

> Les organitzacions membres de la xarxa B+S
> Accions i bones pràctiques de les organitzacions de B+S