La realitat barcelonina, més a prop

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaca com a novetat d’aquest mes “L’Anuari estadístic de la ciutat de Barcelona 2018”, un recurs informatiu i de recerca que recull dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat.
 

LOficina Municipal de Dades de l’Ajuntament de Barcelona ha presentat, un any més, l’Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona. Es tracta d’un recull exhaustiu de dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat durant el darrer any. L’Anuari d’enguany, com a recull exhaustiu de dades sobre les persones, la ciutat i la seva activitat durant l’any 2017, té com objectiu ser un instrument al servei de tothom, fet amb la vocació de facilitar la màxima informació estadística que permeti a la ciutadania conèixer i analitzar un gran nombre d’aspectes de la realitat barcelonina.

La informació estadística recollida prové d’una gran diversitat de fonts d’informació tant internes com externes de l’Ajuntament. A través dels seus 21 capítols l’Anuari Estadístic reflecteix el ritme i dinamisme de Barcelona, amb indicadors d’alt valor documental en àmbits com clima i medi ambient, demografia i població, sanitat i salut pública, benestar social, activitat econòmica, edificis i habitatges o transports i circulació, per citar-ne alguns. Un dels punts forts de l’anuari és que permet fer una mirada llarga, i alhora molt rica, sobre la història de la ciutat. De fet, es pot consultar la informació estadística de la ciutat a internet, des l’any 1902 fins a l’actualitat.
 

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaca aquest recurs com a novetat d’aquest mes.


Enllaços relacionats:

> Anuari Estadístic de la Ciutat de Barcelona 2018
> veure notícia completa
> Notícia "Barcelona crea una nova "Oficina Municipal de Dades"