Comencen les sessions dels grups de treball: verd i biodiversitat

El passat dimarts 18 de setembre el grup de verd i biodiversitat es va trobar per començar a definir els seus objectius i el pla de treball. El grup de residus es trobarà el 27 de setembre i el d’energia i canvi climàtic el 4 d’octubre.

Els grups de treball de la xarxa Barcelona + Sostenible comencen a fer els seus primers passos. El primer torn ha estat pel grup de treball verd i biodiversitat, que el passat dimarts 18 de setembre va reunir 22 persones a la Fàbrica del Sol per començar a definir-se i establir el seu objectiu principal com a grup.

Amb una assistència força nombrosa, la sessió va començar amb una breu explicació dels detalls del procés dels grups de treball i aclarint de quina manera la Secretaria Barcelona + Sostenible i l’Ajuntament intervindrien al llarg de les sessions. A continuació es va fer un retorn de la sessió del passat 10 de juliol, a la qual hi van assistir 60 persones que van començar a definir el Pla de treball dels grups.

Un cop acabada la part introductòria, es va iniciar una dinàmica de treball en equip, que, gràcies a les aportacions de totes les seves persones integrants, van començar a especificar un objectiu comú que assentarà les bases del grup. Una de les idees principals que va prendre més força va ser la de la renaturalització de la ciutat a partir de la implicació i participació ciutadana. Es va proposar treballar amb el Pla del Verd i Biodiversitat de l’Ajuntament com a document base, una publicació en el qual s’aprofundirà en les properes sessions. També es va posar l’accent en la sensibilització ciutadana per donar a conèixer i involucrar-la en la cultura del verd i tots els seus beneficis. Per últim es va començar a concretar la planificació i gestió interna del grup.

Com a cloenda de la sessió, es van exposar les conclusions preses i com s’organitzarien de cara a les properes trobades.

Així doncs, el grup de verd i biodiversitat ja ha començat a perfilar el seu Pla de treball i ara és el torn de la resta de grups de treball per seguir avançant:

 

 
   
Grup de treball
Energia i canvi climàtic
     Grup  de  treball    
Residus
Dijous 4 octubre
17.30 a 19.30 h a La Fàbrica del Sol
> Inscripcions*
> Més info
Dijous 27 setembre
17.30 a 19.30 h a La Fàbrica del Sol

> Inscripcions*
> Més Info
   
 
 
*Per formar part dels grups de treball cal que l’organització sigui membre de la xarxa Barcelona + Sostenible.