Es cerquen voluntaris per fer de mentors

Voleu donar un cop de mà al jovent extutelat que ha d’emprendre la seva vida adulta? L’associació membre de la xarxa B+S "Punt de Referència" busca persones voluntàries per als tres projectes de mentoratge.

Video Punt voluntariat 2018

Aquest mes de setembre a l’entitat Punt de referència torna amb molta força. Els tres projectes de mentoria s’inicien de nou, amb noves cares de joves i voluntariat que tindran un curs per endavant per a recórrer plegats. Us animeu a ser mentors/es?

La campanya de mentoratge té com a objectiu l’acompanyament de joves tutelats o extutelats que han viscut part de la seva infància i/o adolescència en un centre de protecció de menors per dificultats i que amb la majoria d’edat han d’emancipar-se, sense comptar amb les competències bàsiques ni el suport familiar. És per això que Punt de referència es dedica a acompanyar en aquest procés d’emancipació mitjançant la mentoria, donant suport a les seves accions quotidianes des de la confiança de la persona mentora i l’acompanyament tècnic. Durant tot el procés s’assessora al voluntariat, per arribar als objectius de construir una relació de confiança amb el o la jove.

Les persones interessades, poden esdevenir mentors/es d’un o una jove extutelada per acompanyar-la durant 6 mesos (projecte Referents) o 9 mesos (projecte MentorHabilitats) en el seu procés d’emancipació i en la millora de les seves competències socials, emocionals i formatives. Per últim, en el projecte GR 16-18 es realitza una mentoria grupal a través de la fotografia per a joves en la darrera fase de la tutela.


Enllaços relacionats

> Notícia completa (Punt de referència)
> Formulari d’inscripció