Voleu posar un estand a la Fira de la Rehabilitació?

El Col·legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona ofereix condicions especials a les entitats de B+S que treballen en el sector social per tenir un espai el 20 i 21 d’octubre en aquesta fira.

Enguany torna a Barcelona la cinquena edició de la Fira de la rehabilitació, un esdeveniment que engloba activitats dirigides a la ciutadania amb temes relacionats amb l’habitatge i la rehabilitació. L’objectiu de la fira és conscienciar de forma lúdica sobre la necessitat d’invertir en el manteniment i la rehabilitació de les vivendes, sempre des de les vessants social, d’accessibilitat i de sostenibilitat.

Rehabilita és una iniciativa del CAATEEB (Col·legi d’aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona, entitat membre de la xarxa Barcelona + Sostenible) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i diverses entitats del sector. La Fira de la rehabilitació s’inclou en el marc de la Setmana de la Rehabilitació que tindrà lloc del 15 al 21 d’octubre i que inclou un programa amb més de 70 ponents.
 

Voleu participar a la fira des de la vostra entitat de Barcelona + Sostenible?

En l’edició de la fira d’enguany, es disposarà de tres àrees, la primera és un espai d’exposició d’empreses i entitats especialitzades en el sector on també realitzaran xerrades, conferències i activitats. La segona és l’espai on l’Oficina de la Rehabilitació proporcionarà informació sobre les ajudes que ofereix l’administració pública en rehabilitació i millora energètica. I per últim trobarem el Village, lloc on es podrà participar en diversos tallers i jocs per a tota la família.

El CAATEEB ofereix de forma gratuïta un estand a la fira només per aquelles entitats de la xarxa sense ànim de lucre, formades principalment per persones voluntàries que estiguin relacionades amb el tema de la rehabilitació i l’habitatge.

Per altra banda, en el cas de les empreses o cooperatives membres de B+S, podran gaudir d’un descompte especial en el preu habitual dels estants.

Per a fer la sol·licitud i més informació, poseu-vos en contacte amb el CAATEEB al correu: rehabilita@apabcn.cat