Info B+S 211 - 19 d'octubre

Dijous, 19 octubre, 2017

Info B+S: Convenció B+S, segona sessió Pla Clima, Dia Mundial de l'alimentació i molt més!

Inscripcions obertes a la Convenció B+S 2017

El proper 30 de novembre de 9 a 14h es celebrarà al CCCB la Convenció B+S, en la qual es repassaran avenços d'aquests 5 anys de Compromís i es plantejaran reptes pel futur. Ja us podeu inscriure!

Treballem pel clima de la ciutat

El passat dimarts 17 d’octubre 35 persones de més d'una vintena d'entitats es van trobar en la segona sessió de participació del Pla Clima i van treballar les línies d'acció que s'hi inclouen.

Un octubre ple de propostes

La segona sessió del grup de treball de la Convenció B+S i una formació d’autocompostatge són les activitats que us oferim des de Barcelona + Sostenible aquest mes.

Recursos per al Dia Mundial de l'Alimentació

En el marc del dia mundial de l’alimentació del passat 16 d’octubre, us presentem un recull actualitzat de recursos i bones pràctiques destinat a organitzacions, centres educatius i ciutadania.

Festival per un mar Mediterrani Sostenible

Del 4 al 25 de novembre s’organitza al Museu Marítim de Barcelona el Blue eco fòrum, el Drap Art 2017 i el Posidònia Green Festival en un gran esdeveniment conjunt sobre els desafiaments mediambientals del mar Mediterrani.

L’entrevista: Ecoconcern

“Tots som científics: ens agrada fer-nos preguntes i trobar respostes”. Joan Garcia, d’Ecoconcern.

Més accions de la xarxa B+S

Diversos membres de la xarxa presenten accions per la sostenibilitat. Us animem a fer públiques les vostres iniciatives!