Sessió de retorn d'aportacions al Pla Clima. Us hi esperem!

Butlletí: 

El dimarts 17 d’octubre se celebrarà a la Sala Barcelona la segona sessió participativa del Pla Clima. Es debatrà en base a les propostes efectuades en sessions presencials, les recollides al Decidim Barcelona i les municipals.​


El passat 13 de juliol es va celebrar la primera sessió de participació del Pla Clima, amb una assistència de més de 50 persones d’entitats de la xarxa Barcelona + Sostenible, que van fer prop de 60 aportacions. Per altra banda, el 14 de setembre es va celebrar al Centre Cívic Urgell una sessió adreçada al públic general, en què també es van recollir propostes.

La plataforma digital Decidim Barcelona recull les aportacions realitzades en aquestes sessions i les que les entitats i ciutadania han volgut fer de manera autònoma. La segona sessió participativa per donar continuïtat al procés de coproducció del Pla Clima es farà el 17 d’octubre.

El Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona serà una estratègia integral que ha de reflectir i donar projecció a la responsabilitat municipal amb el clima. Farà de paraigües de les polítiques relacionades amb el canvi climàtic, estructurades en quatre grans eixos: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana. El Pla destacarà accions emblemàtiques que marquin i comuniquin molt clarament la direcció que es vol seguir. En paral·lel, l’Ajuntament es dotarà de dos grans plans detallats: l’actualització del Pla d’Energia i Canvi Climàtic, que recull les accions de mitigació, i el nou Pla d’Adaptació i Resiliència.  

 

SEGONA SESSIÓ DE PARTICIPACIÓ PLA CLIMA

A la sessió de retorn, oberta a la xarxa Barcelona + Sostenible i a totes les persones interessades, es treballarà basant-se en les aportacions rebudes i les que han fet els diferents departaments de l’Ajuntament.
 

Quan? 17 d'octubre de 17:30 a 20 h

On? Àrea d'Ecologia Urbana, Sala Barcelona (segona planta). Avinguda Diagonal 240.

> Inscripcions

+ INFO