Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a: Gremi de Flequers de Barcelona, Gremi de Pastisseria de Barcelona, Gremi de Peixaters de Catalunya, Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona, Lendi, Sant Andreu Nord Comerç i Territoris oblidats.

 

Gremi de Flequers de Barcelona

El Gremi de Flequers de Barcelona és una institució amb llarga tradició que defensa els interessos de la fleca barcelonina i agrupa els professionals del sector de la fleca de Barcelona.

 


 

Gremi de Pastisseria de Barcelona

Entitat sense ànim de lucre que vetlla pels interessos de tots els seus agremiats en la defensa dels seus interessos professionals.

 

 

Gremi de Peixaters de Catalunya

El Gremi de Peixaters de Catalunya és una organització d'àmbit autonòmic, sense ànim de lucre, constituïda per representar als seus afiliats, contribuint a la defensa i promoció dels seus interessos professionals, laborals, econòmics, socials i culturals de forma tant individual com col·lectiva.
 

 


Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

Associació empresarial que reuneix tots els industrials i artesans del sector de la Tintoreria i la Bugaderia, amb la finalitat comuna de defensar els seus interessos professionals, econòmics i socials.

 


Lendi

Lendi és una comunitat en la qual els veïns poden demanar en préstec qualsevol objecte que necessitin a altres veïns del seu barri. Amb aquesta iniciativa es busca un consum més responsable, la cura del planeta i construir barris més sans i cooperatius.

 

 

Sant Andreu Nord Comerç

Associació de comerciants de la zona compresa entre els carrers Malats, Passeig de Santa Coloma, Fernando Pessoa i Avinguda Meridiana al barri de Sant Andreu. Aquests treballen per dinamitzar i augmentar el teixit del comerç de proximitat perquè els clients tinguin més comoditat per a les seves compres i que el tracte sigui més personalitzat. Es pretén millorar i augmentar la comunicació de totes les activitats, festes i campanyes promocionals en les quals es participa activament els comerços associats durant tot l’any.

 

Territoris oblidats

Aquesta associació treballa sobre la interrelació entre els espais urbans i les pràctiques socials vinculades. La seva reflexió parteix dels espais en desús i / o en situació d’oblit de la ciutat i busca recuperar els seus significats i les interaccions que els construeixen des de la identitat social-urbana i la memòria col·lectiva. Amb la intenció de contribuir a la construcció de la ciutat, física com a simbòlica, des de perspectives inclusives, es realitzen projectes relacionats amb la sostenibilitat social, la diversitat cultural i la perspectiva de gènere.