Ajuts i premis

Cultura de pau, biodiversitat terrestre, marina i litoral, risc d’exclusió o conservació de la naturalesa són algunes de les temàtiques de les convocatòries que us presentem.

Resolució provisional de les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona

S’ha publicat l’aprovació provisional de les subvencions pel 2017 que atorga l’Ajuntament de Barcelona. Totes les entitats a les quals es requereix documentació cal que la lliurin en el termini de deu dies, concretament del 5 de maig al 18 de maig de 2017 (ambdós inclosos).

+ INFO

 

 

Convocatòria d'ajuts per a assessorament en participació interna a les entitats

La Secretaria de Transparència i Govern obert obre una nova convocatòria d'ajuts a les entitats per oferir suport tècnic i assessorament personalitzat a projectes de participació interna. 

Termini: 16 de maig

Bases

+ INFO


Premi Ramon Margalef d'ecologia

L'objectiu del Premi és reconèixer una trajectòria científica o un descobriment en el camp de les ciències ecològiques que hagi contribuït al progrés significatiu del coneixement, el pensament científic o al desenvolupament d'instruments teòrics per a la bona gestió dels recursos naturals, del territori o del mar.

Termini: 19 de maig

+ INFO

 

Conservar la biodiversitat a les aigües quietes

Andrena, Fundació per a la Vida Aquàtica, organitza una convocatòria d’ajuts per a projectes de conservació de la biodiversitat dels sistemes aquàtics continentals d’aigües quietes (estanys, basses, llacunes, aiguamolls...). En la convocatòria d’enguany, que té una dotació pressupostària de 30.000€, les entitats podran presentar fins a un màxim de 2 projectes optant tant a la totalitat de l’import de l’ajut com a imports inferiors.

Termini: 21 de maig

+ INFO

 

IX edició del Premi Fondena 2017

La Fundació Fondo para la protección de la Naturaleza convoca el Premi Fondena 2017, amb una dotació de 30.000 €, que serà concedit a aquella persona, entitat, associació, institució o grup de treball el qual representi una contribució important per a la conservació de la fauna i/o flora de l'Estat espanyol.

Termini: 1 de juny

+ INFO

 

Ajuts per a preservar la biodiversitat terrestre, marina i litoral

La Fundació Biodiversidad engega la seva convocatòria d'ajuts anuals per a la realització d'activitats en l'àmbit de la biodiversitat terrestre i biodiversitat marina i litoral. La dotació màxima global de la convocatòria és de fins a 1.000.000 d'euros. L'import màxim per a cada sol·licitud, però, no podrà superar els 50.000 euros.

Termini: 30 de juny

+ INFO

 

Premi ICIP Constructors de Pau (ICIP Peace in Progress Award)

A través d’aquest premi es vol reconèixer i guardonar persones físiques i jurídiques en la seva tasca de promoció i construcció de la cultura de la pau. La dotació econòmica és de 4.000 euros a més de l’escultura Porta de Sol d’Adolfo Pérez Esquivel, Premi Nobel de la Pau, artista i activista, i reconeixement públic.

Termini: 6 de juliol

+ INFO

 

Ajuts per a projectes centrats en naturalesa i biodiversitat

La Fundació Biodiversidad convoca ajuts al cofinançament de projectes recolzats pel programa LIFE en l'àmbit de la biodiversitat. La dotació màxima global de la convocatòria és de fins a 1.000.000 €. L'import màxim que es podrà concedir per cada sol·licitud no podrà superar els 200.000€.

Termini: 16 de novembre

+ INFO

 

Suport econòmic a iniciatives socials

La Fundación Romanillos convoca uns ajuts a aquelles institucions o centres que desenvolupin projectes d’atenció social per a la salut, benestar i suport de persones en risc d’exclusió social, a més d’aquelles que, mitjançant la formació, promouen la inserció laboral dels joves en situació de desigualtat. La dotació màxima global de la convocatòria és de fins a 70.000 €.

Termini: L’any en curs, fins esgotar l’import de dotació actual.

+ INFO