Documentals a la Casa de l'Aigua

Butlletí: 

Aquest novembre arriba a la Casa de l’Aigua el cicle de documentals “Conèixer per canviar”, en el qual es projectaran gratuïtament quatre audiovisuals de temàtica ambiental i social.
 

En el marc de l’exposició “Camins de natura”, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (Nou Barris) acull el cicle “Conèixer per canviar” aquest mes de novembre. Es projectaran quatre documentals de temàtica ambiental i social que busquen incentivar la reflexió personal i col·lectiva. Aquests es podran veure, de manera gratuïta, els divendres del mes de novembre a la Casa de l’Aigua, a partir de les 17.30h de la tarda.

Els documentals conviden a reflexionar sobre les causes i les conseqüències del canvi climàtic així com els nous mitjans de transport sostenibles. També incideixen en la relació de l’ésser humà amb els animals i la natura, i en com les persones interactuen amb el medi, s’adapten a ell, o el transformen.

 

  Divendres 4 de novembre, Demain”

  Guanyadora del premi César al millor documental l’any 2015. Durant 120 minuts l’espectador reflexiona sobre les causes que podrien fer que la humanitat desaparegués l’any 2100 i com es podria evitar.

  Hora: 17:30h
  Lloc: Casa de l'aigua

   

   

  Divendres 11 de novembre, Bikes vs Cars”

  Incideix en l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu al cotxe.

  Hora: 17:30h
  Lloc: Casa de l'aigua


   

   

  Divendres 18 de novembre, “The Cove”

  Explica la lluita de Richard O’Barry, un ex-entrenador de dofins, contra aquesta indústria de l’espectacle amb animals.

  Hora: 17:30h
  Lloc: Casa de l'aigua

   

   

   

  Divendres 25 de novembre “More than Honey”

  S’aborda la interacció entre l’home i les abelles i s’analitza el treball que realitzen els apicultors, els agricultors i el funcionament dels ruscs.

  Hora: 17:30h
  Lloc: Casa de l'aigua

   

  Més informació