Info B+S 190

Dijous, 3 novembre, 2016

Marketplace de Tàndem, Premi Solar Europeu, visita a una planta de triatge d'envasos i molt més!

Practiqueu el win win amb Tàndem

El proper 30 de novembre, el Palau de Pedralbes allotja un Marketplace Ambiental en què podreu contactar amb empreses i entitats per cercar-hi col·laboracions. 

El Premi Solar Europeu a Barcelona

Amb l'objectiu de distingir ciutats, governs locals i organitzacions per la seva tasca en la transició energètica, el 18 de novembre Barcelona acull l'acte de lliurament del Premi Solar Europeu.

Últimes tendències en la gestió de residus

La Fundació Fòrum Ambiental i la Diputació de Barcelona organitzen la jornada “Els municipis i la gestió dels residus” que es celebrarà el 14 de novembre a l’espai Francesca Bonnemaison.

Formació i ajuts

Transformació digital, gestió d'habitatges, convivència i cohesió social, investigació científica i tècnica i co-creació d’empreses socials són les temàtiques de la formació i els ajuts que us presentem.

Visita a una planta de triatge d'envasos

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de  Residus, Barcelona + Sostenible us convida a conèixer la planta de triatge d’envasos de Gavà- Viladecans, el dijous 24 de novembre.

Documentals a la Casa de l'Aigua

Aquest novembre arriba a la Casa de l’Aigua el cicle de documentals “Conèixer per canviar”, en el qual es projectaran gratuïtament quatre audiovisuals de temàtica ambiental i social.

L'entrevista: Societat Catalana d'Educació Ambiental

“Vetllem per una educació ambiental de qualitat, evolucionada i adaptada als temps actuals”. Joan Solé, de l'SCEA.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: TRAM i a E-Company