Info 189

Dijous, 20 octubre, 2016

Info B + S: conferència "Ciutats Sostenibles", Setmana Europea de Prevenció de Residus, FICMA i molt més!

Ciutats sostenibles: del somni a l'acció

El pròxim dijous 27 d’octubre a l'Auditori Blanquerna, Barcelona + Sostenible i Icaria Editorial organitzen la conferència de Gary Gadner "Ciutats sostenibles: del somni a l'acció".

Accions per evitar els residus

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, del 19 al 27 de novembre us animem a participar  amb les vostres accions i us oferim una visita a la planta de triatge d’envasos de Gavà.

Cinema i medi ambient

Del 3 a l'11 de novembre se celebra a diversos punts de Barcelona la 23a edició del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA), el més antic del món en el seu gènere.

Ajuts i formació

Us presentem uns préstecs sense interès per combatre l'atur i dues formacions: una sobre projectes socioeconòmics i una sobre igualtat de gènere. 

Novetats a l’SDEA

Transició energètica, tendències de la societat actual de consum i desenvolupament sostenible són les temàtiques de les novetats d’aquest mes del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Estigueu al dia en un sol clic!

Coneixeu el "Calendari en xarxa"? Doneu a conèixer les vostres activitats i assabenteu-vos del que passa en l'àmbit de la sostenibilitat a la ciutat de Barcelona.

L'entrevista: Reutilitza.cat

“M’agradaria un futur en què l’economia circular fos una realitat”, Raquel Núñez de Reutilitza.cat

Accions dels membres de la xarxa

Les empreses Adab1ts i ECrowd i les associacions PTP (Promoció del Transport Públic) i la XES (Xarxa d'Economia Solidària) fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa!