Info 188

Dijous, 6 octubre, 2016

Info B + S: Dia Mundial de l'Alimentació, Setmana de la Responsabilitat Social, FESC i molt més!

Recursos pel Dia Mundial de l'Alimentació

Us presentem un recull de recursos destinats a entitats i empreses, centres educatius i ciutadania per celebrar el Dia Mundial de l'Alimentació el 16 d'octubre, aquest any vinculat al canvi climàtic.

El moment de la Responsabilitat Social

Del 19 al 22 d’octubre es celebrarà la 7a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, en la qual s'organitzaran diverses activitats destinades a visibilitzar l'RSC en tots els àmbits.

Torna l'aplec d'agricultura urbana

Arriba la 3a edició de l’aplec d’agricultura urbana, una trobada anual per a la divulgació del coneixement i dels beneficis d’aquesta pràctica que té lloc fins el 15 d'octubre.

Beques, premis i programes

Una beca, tres premis i un programa de finançament són les convocatòries que us presentem aquest mes d'octubre.

L'economia solidària al punt de mira

El complex Fabra i Coats acull del 21 al 23 d’octubre la Fira d’Economia Solidària de Catalunya, que reunirà una gran diversitat d’experiències i pràctiques que busquen alternatives al model econòmic actual.

Gran implicació de B+S al dia sense cotxes

El passat 22 de setembre es va celebrar el Dia Sense Cotxes arreu del món. A Barcelona, diversos carrers de la ciutat es van omplir d'activitats organitzades per equipaments, entitats i escoles, alguns d’ells membres de la xarxa B+S.

L’entrevista: Àrea Metropolitana de Barcelona

“La xarxa B+S ens permet visibilitzar-nos com a compromesos amb el medi ambient”. Descobreix l’entrevista a Elena Lacort, de l’AMB.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a: Carbon Clear, EcoRegió, Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure, Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i VAIC Mobility.