Info B+S 187

Dijous, 22 setembre, 2016

Info B + S: Turisme responsable, rehabilitació, prevenció de residus i molt més!

Barcelona amb el turisme sostenible

Coneixeu les últimes novetats de la ciutat? Us presentem el Pla estratègic de Turisme Barcelona 2020 i el Festival de Turisme Responsable Vilamón, que es durà a terme el 14 i el 15 d'octubre.

Arriba la Setmana de la Rehabilitació

Organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, del 3 al 9 d’octubre es desenvoluparan activitats i assessorament per a professionals del sector i ciutadania. 

Prova pilot per la prevenció de residus

L’Agència de Residus de Catalunya busca empreses i entitats interessades a participar en una prova pilot en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. 

Subvencions i formació

Us presentem unes subvencions del Programa de garantia juvenil per a les entitats ambientals i dues formacions de Torre Jussana i de Barcelona activa.

Novetats a l’SDEA

"Treball de camp" i "Fòrum d’educació Ambiental 2015" són les noves publicacions del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Art i cultura per a la transformació

L’Aula Ambiental Bosc Turull acull de l’1 al 20 d’octubre el “Cicle Arrelarts“, un espai on podreu gaudir i debatre amb activitats d’art, música, teatre, poesia i cinema de caire socioambiental.

L'entrevista: Espirals d'Aprenentatge

“Pensem que les entitats i la comunitat educativa som els responsables de l’educació dels nostres joves”. Descobreix l’entrevista a José Andrés Mingorance i Mercè Prat, de l'associació Espirals d’Aprenenentage.

Accions dels membres de la xarxa

La cooperativa "Comunitaria" i la consultoria "Ingeniería Social" fan públiques les seves accions per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa!