Info B+S 186

Dijous, 8 setembre, 2016

Info B + S: indicadors, mobilitat sostenible, camins de natura... i molt més!

Milloren els indicadors de sostenibilitat de Barcelona

D’acord amb l’informe publicat referent a 2014, un 70% dels indicadors de sostenibilitat de la ciutat han millorat. Consulteu el document i algunes bones pràctiques que il·lustren aquests resultats.

Mobilitat intel·ligent. Economia potent.

Mobilitat i espai públic són els protagonistes d’aquest mes. Del 16 al 22 de setembre té lloc la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a la qual us hi podeu adherir com a entitats i empreses. Participeu a activitats com el Park(ing)day o la Cursa de Transports!

10 anys treballant per la inclusió

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva us convida al seu 10è aniversari el proper 27 de setembre, en què podreu assistir a una conferència inaugural i a diversos espais de deliberació imaginativa.

Ajuts, premis i formació

Uns ajuts per a la compra de bicicletes elèctriques, tres premis sobre gestió ambiental, ocupació i economia col·laborativa i un catàleg de formació de voluntariat són novetats amb què iniciem el curs. 

Els “Camins de Natura” arriben a Nou Barris

Si encara no la coneixeu, l’exposició Camis de Natura estarà del 12 de setembre al 18 de desembre a la Casa de l’Aigua. Alhora, podreu visitar aquest equipament d’estil modernista que va deixar de funcionar l’any 1989 com a punt d’abastiment d’aigua.

Acords i compensacions voluntàries

Us recordem que el proper divendres 30 de setembre s’ha organitzat una jornada per a entitats i empreses de B+S interessades a comptabilitzar i compensar emissions de CO2. Reserveu la vostra plaça a través del formulari.

L’entrevista dels membres de la xarxa

“Comprem productes fets amb materials contaminants i no pensem que ens puguin fer mal”. Descobreix l’entrevista a Olga Barrachina, de ZeroHub.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a nous membres: CESPA S.A (Ferrovial Servicios), Club Esportiu Abyss-diving, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Co-responsable Import Export S. L, Crearte, Freefood, KangApp, La Panxa del Bisbe, Obra Social Sant Joan de Déu i Òptica Segarra, S.L.