Info B+S 185

Dijous, 21 juliol, 2016

Info B + S: activitats per l'estiu, eficiència a la llar, presentació dels acords voluntaris...i molt més!

L'estiu arriba a B+S

En aquesta última edició del butlletí fins al setembre, us informem de l’horari d'estiu i d'un seguit d’activitats que podeu realitzar durant les vacances. Que passeu un bon estiu!

Tot sobre les sessions d'arbrat, residu zero i superilles

Us presentem una breu crònica de les tres sessions d'estratègies de l’Àrea d’Ecologia Urbana celebrades al juny i juliol en les quals van participar diversos membres de la xarxa B+S.

Un estiu d'estalvi energètic

L’Àrea Metropolitana de Barcelona presenta la “Guia interactiva d’estalvi energètic de l’habitatge”, una eina per millorar l’eficiència, disminuir la factura i contribuir a la millora del medi ambient.

Formació, subvencions i premis

Us presentem tres workshops sobre cuina saludable, jocs de construcció i horts verticals, unes subvencions per a projectes ambientals i uns premis sobre producció ecològica.

Eines per fer front al canvi climàtic

El proper 30 de setembre us convidem a conèixer dues eines per comptabilitzar i compensar emissions de CO2 des de les organitzacions. Inscripcions obertes!

Novetats a l’SDEA

Eficiència energètica, RSC i gestió responsable de l’aigua són les guies de la Confederació de Comerç de Catalunya que s'incorporen al Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

L'entrevista: Ciència Divertida

“Tots som científics: ens agrada fer-nos preguntes i trobar respostes”. Descobreix l’entrevista a Susana Ferrer, de Ciència Divertida.

Accions dels membres de la xarxa

L'Institut de Cultura de Barcelona, Kviures, Taller esfèrica, Tunstall Televida i 7 associacions de comerciants fan públiques les seves accions i plans d’acció per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca amb la xarxa!