Info B+S 184

Dijous, 7 juliol, 2016

Info B + S: mobilitat sostenible, premis, mapa B+S...i molt més!

Tot sobre el Fem Xarxing 2016

Més d’un centenar de membres de la xarxa B+S van participar a la sessió de networking Fem Xarxing, que en aquesta cinquena edició va tenir la gamificació com a fil conductor.

Tothom amb la mobilitat sostenible

Presenteu la vostra activitat a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ompliu els aparcaments de vida amb el Park(ing)day, iniciatives que es celebraran entre el 16 i el 22 de setembre a la ciutat de Barcelona. 

Arbrat i residu zero segueixen a debat

Les organitzacions de B+S esteu convidades a participar avui 7 de juliol i el proper 14 de juliol al debat sobre algunes estratègies de l’Àrea d’Ecologia Urbana que estan en fase de desenvolupament.

Premis i ajuts

Us presentem els premis de Ciències Ambientals i de Comerç de Barcelona, que volen reconèixer el paper del professional del medi ambient i promoure el comerç responsable. Consulteu-ne les bases!

Actualitzeu les vostres dades al mapa B+S

Teniu tota la informació de la vostra entitat al dia? Esteu al corrent de les novetats sobre sostenibilitat a Barcelona? Descobriu totes les possibilitats que us ofereix el mapa B+S!

Mirades sobre turisme i ciutat

Turisme de Barcelona recull les impressions de l'Alberg Twentytú i Incentives Barcelona, dos membres de la xarxa que són un exemple d’innovació i sostenibilitat.

L'entrevista dels membres de la xarxa

“Vull un futur de canvis, transformació i sostenibilitat. M'agradaria un món on no hi haguessin límits”. Descobreix l’entrevista amb Susana Pascual, responsable de Millora Contínua i Sostenibilitat de l'empresa Acefat.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a la xarxa Barcelona + Sostenible a: Comunitària, BioEduca, Kviures i Adab1ts.

Els tallers del Carrega't d'energia

Segueixen les activitats d’aquest programa que apropa a la ciutadania al l’estalvi del consum elèctric