Info B+S 183

Dijous, 16 juny, 2016

Info B + S: Fem Xarxing, sessions de participació d'Ecologia Urbana, economia circular i molt més!

Arriba el Fem Xarxing

Demà divendres 17 de juny torna la jornada de networking dels membres de la xarxa B+S. Una ponència sobre gamificació i les presentacions dels projectes pel clima són algunes de les novetats d’enguany, us les perdreu?

Superilles, arbrat i residu zero a debat

Els integrants de Barcelona + Sostenible esteu convidats a fer aportacions a les sessions del 30 de juny i del 7 i 14 de juliol sobre algunes estratègies de l’Àrea d’Ecologia Urbana que estan en fase de desenvolupament.

Compres responsables en l'àmbit públic i privat

La Generalitat de Catalunya i el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat organitzen el 29 de juny una jornada que promou l’economia circular en diversos sectors.

Formació i ajuts

Us presentem els cursos d’estiu de Torre Jussana, la formació "Activa't: eines comunitàries per a la transformació social" i les ajudes LIFE per a projectes sobre canvi climàtic.

Tot sobre la PINYA 2016

Els passats 3, 4 i 5 de juny va tenir lloc la segona edició de la PINYA, les jornades de portes obertes de la xarxa Barcelona + Sostenible. Coneixeu totes les activitats que es van oferir a la ciutadania.

Novetats a l’SDEA

Transformació urbana de Barcelona, tallers d’ecodestreses i recursos per llegir i escriure a la xarxa són les temàtiques de les novetats d’aquest mes del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Recursos sobre ecodisseny i transparència a les entitats

Us presentem un catàleg de recursos sobre ecodisseny de la Universitat Autònoma de Barcelona i una guia per a la transparència a les organitzacions sense ànim de lucre on col·laboren diversos membres de la xarxa.

Doneu a conèixer les vostres accions

El programa B+S ofereix als membres de la xarxa la possibilitat de fer difusió de les seves bones pràctiques per la sostenibilitat. I vosaltres, ja heu presentat la vostra?