Info B+S 182

Dijous, 2 juny, 2016

Info B + S: PINYA, Setmana de l'Energia, FADfest i molt més!

Compte enrere per la PINYA

Els propers 3, 4 i 5 de juny les organitzacions de la xarxa B+S obren les seves portes per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Es realitzaran més de 50 activitats, us les perdreu?

Endolleu-vos a l'energia sostenible

En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, de l’11 de juny al 2 de juliol diverses entitats i equipaments de Barcelona organitzen activitats per fomentar l’eficiència, l’estalvi i la sobirania energètica.

Altres activitats pel Dia Mundial Del Medi Ambient

Una xerrada sobre la relació entre el medi ambient i els pobles indígenes i una campanya per a promoure el turisme sostenible a Barcelona són altres propostes que us presentem per celebrar aquesta efemèride.

Ajuts i beques

L’Agència de Residus de Catalunya i la Fundació Víctor Grífols i Lucas ens presenten tres convocatòries relacionades amb el reciclatge de residus urbans, l’economia circular i la bioètica.

Creativitat i sostenibilitat alimentària

Amb la col·laboració de la Plataforma Aprofitem els Aliments, el FADFest acull l’11 de juny l’Assaig General, un dinar popular per a 900 persones preparat amb aliments recuperats.

L'economia circular s'expandeix

Del 9 al 13 de juny, Barcelona s’uneix als OSCEdays, un esdeveniment mundial que promou l’economia circular en codi obert i en el qual hi participen Alehop i Holon, membres de la xarxa B+S.

Crida dels equips de projecte

Els equips de projecte del Compromís de Barcelona pel Clima "A la feina en bici" i "Cobertes mosaic" busquen col·laboració per desenvolupar les seves iniciatives.

Nous membres de la xarxa B+S

Donem la benvinguda a: André Moreira, Banc del Temps Dreta Eixample Fort Pienc, Bridepalla, Kiddy’s World, Te lo Sirvo Verde, Televida Servicios SocioSanitarios SL i UTE Televida – Tunstall.