Info B+S 169

Dijous, 12 novembre, 2015

Infor B+S: Primera reunió de la comissió permanent del consell, actes abans de la Cop21... i molt més.

primera reunió de la comissió permanent del consell

El 28 d'octubre es va reunir per primer cop la Comissió Permanent del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat. La constitució d'aquest grup va ser valorada com una oportunitat per impulsar i dinamitzar la xarxa d'organitzacions de Barcelona + Sostenible.

TORNA L'SMART CITY EXPO A BARCELONA

Barcelona allotja del 17 al 19 de novembre el congrés sobre ciutats intel·ligents, que enguany se centra en la innovació urbana. Governança, mobilitat, tecnologia i economia circular són alguns dels temes que es tractaran durant l'esdeveniment.

PARTICIPEU AL PANORÀMIC DE LES ASSOCIACIONS

Us convidem a participar en una recerca per enfortir el sector associatiu de Catalunya. Només haureu de contestar un qüestionari que permetrà conèixer millor la complexa realitat de les associacions. Teniu temps fins al 15 de novembre!

CONFERÈNCIES, PRESENTACIONS I TALLERS EXPERIMENTALS

L'agenda de novembre ve carregada d'activitats: una conferència sobre edificació Passivhaus, una presentació sobre reciclatge artístic amb taps i uns tallers experimentals de biomedicina per a entitats socials, entre d'altres.

PROPERS ACTES ABANS DE LA COP21

Els dies 14 i 29 de novembre s'organitzen a Barcelona dos actes per preparar el terreny abans de la convenció sobre canvi climàtic de París. Es tracta de la jornada ARTCOPBCN i de la Marxa Mundial pel Clima, respectivament. Us en donem tots els detalls!

ARRIBA LA SETMANA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

Fins al 22 de novembre podreu visitar l'exposició “On van els residus” al Disseny Hub Barcelona. També en el marc de la Setmana de la Prevenció de Residus, us convidem a l'Esmorzar B+S del proper 27 de novembre sobre desmaterialització i cultura de reutilització.

L'ENTREVISTA DEL MES: WE QUESTION OUR PROJECT

Itziar Pobes: "Les consultores d'innovació clàssiques es dediquen a producte i a innovació tecnològica; nosaltres ens centrem en la innovació en serveis, que té més relació amb les persones".

MÉS ACCIONS DE LA XARXA B+S

La Page Original i SECE, dues empreses de disseny gràfic i enlumenat públic respectivament han presentat les seves accions per la sostenibilitat.

ACTUALITZA'T AL MAPA B+S!

Consulteu les millores del Mapa Barcelona + Sostenible i actualitzeu el vostre perfil per donar-vos a conèixer millor!