Info168

Dimarts, 7 juliol, 2015

30 Octubre 2015

TOT SOBRE EL FEM XARXING PEL CLIMA

 

El passat 27 d'octubre, una vuitantena de membres de la xarxa B+S es van trobar per compartir projectes i recursos per fer front al canvi climàtic. Us recordem que del 30 de novembre a l'11 de desembre tindrà lloc a París la 21a Conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic.

FÒRUM METROPOLITÀ D'EDUCACIÓ PER LA SOSTENIBILITAT

L'Àrea Metropolitana de Barcelona us convida el proper 26 de novembre a una jornada sobre eines educatives per a l'acció en la lluita contra el canvi climàtic. Les inscripcions ja estan obertes!

PROVA PILOT: EL RETORN D'ENVASOS A LA UNIVERSITAT

Més de 20.000 envasos de begudes han estat retornats a la prova pilot que s'està duent a terme la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i l'Escola ELISAVA amb l'objectiu de millorar els resultats de la recollida selectiva.

PREMIS PER A ENTITATS JUVENILS I ATENEUS

Encara estan vigents els Premis Barnajove i els Premis Ateneus 2015. Consulteu les bases i els terminis d'ambdues convocatòries.

L'SDEA AMB EL CANVI CLIMÀTIC

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana lectures, audiovisuals i altres materials útils per preparar activitats i debatre sobre el fenomen del canvi climàtic.

L'HOTEL BARCELONA CATEDRAL, DESTACAT PER LA SEVA SOSTENIBILITAT

L'Hotel Barcelona Catedral ha estat destacat recentment com un dels més sostenibles d'Espanya. El passat 22 d'octubre, una delegació del Ministeri de Cultura i Turisme de Turquia va visitar Barcelona per conèixer l'hotel i el programa B+S.

LES DADES DE CONSUM ELÈCTRIC, AL VOSTRE ABAST

Si teniu dubtes sobre les vostres dades de consum elèctric a la llar, us recomanem el projecte Carrega't d'Energia. Comptareu amb assessors energètics virtuals gratuïts que us permetran conèixer en detall la vostra factura elèctrica.

NOUS MEMBRES A LA XARXA

Donem la benvinguda a diverses entitats i empreses que passen a formar part de la xarxa B+S: Amics de la Unesco, Fundació Feniss, Socium, Reutilitza.cat i Wapa'm Hairstylist Aveda.