Info165

Dimarts, 7 juliol, 2015

17 Setembre 2015

TORNA EL GLOBAL ECO FORUM

Els dies 22 i 23 d'octubre el Recinte Modernista de Sant Pau allotjarà el Global Eco Forum, que aprofitant la propvinent conferència de les Nacions Unides sobre canvi climàtic centrarà la trobada en aquesta temàtica.

TRIA. CANVIA. COMBINA

Aquest és el lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d'enguany, que se celebra de l'11 al 18 d'octubre. Us convidem a participar-hi i a compartir les bones pràctiques de les vostres organitzacions.

ÚLTIMA HORA DEL PARK(ING) DAY

Demà 18 de setembre algunes places d'aparcament de la ciutat es transformaran en parcs, jardins i altres formes d'espai públic. Prop d'una vintena de membres de la xarxa B+S hi participen per reivindicar un model de ciutat més sostenible.

BARCELONA + SOSTENIBLE REP VISITES INTERNACIONALS

El passat mes de juliol, representants de l'Estat de Mato Grosso, al Brasil, i del municipi mexicà de Toluca van venir a conèixer de primera mà la xarxa Barcelona + Sostenible.

LA XARXA B+S TREBALLA PEL CLIMA

Amb motiu de la COP21, una cinquantena de membres de la xarxa B+S participaran en un grup de treball per debatre amb quins projectes farem front al canvi climàtic des de Barcelona. El proper 27 d'octubre es presentaran els resultats al Fem Xarxing pel Clima. Hi esteu convidats!

L'SDEA AMB LA MOBILITAT SOSTENIBLE

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana el recull de recursos sobre mobilitat, en el qual trobareu lectures, documentals i altres idees per preparar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

L'entrevista del mes: estel de l'alba

Us presentem l'entrevista a Jimmy Wan: "Les empreses tenen un paper clau en l'educació del ciutadà".

MÉS ACCIONS DE LA XARXA B+S

Ecoserveis, Inèdit Innovació per a la Sostenibilitat, Loom Sustainable Experiences i la Plataforma Aprofitem els Aliments han fet públiques les seves accions per la sostenibilitat. Coneixeu-les!