Info162

Dimarts, 30 juny, 2015

9 Juliol 2015

01 - Estiu

PROPOSTES PER PASSAR L'ESTIU A CIUTAT

Us informem d'algunes de les moltes activitats que es fan a Barcelona durant els mesos de juliol i agost. Xerrades, tallers, cursos... No us quedareu de braços plegats!

02 - TercerSector

RADIOGRAFIA DEL TERCER SECTOR AMBIENTAL

Augmentar la incidència política i la transformació social, millorar el finançament, la sostenibilitat econòmica, la comunicació, el treball en xarxa i el reconeixement social són alguns dels reptes detectats pel 1r Baròmetre del Tercer Sector Ambiental de Catalunya.

03 - Videos

TOTS ELS VÍDEOS DEL FÒRUM DEL MEDI AMBIENT

Si no vau assistir al Fòrum del Medi Ambient i Món Local o voleu veure altres conferències que tenien lloc simultàniament, ja estan disponibles tots els vídeos del congrés, que tenia com a eix central la transició cap als objectius 2020 i més enllà.

04 - Premis

CONCURSOS I PREMIS

Consulteu les bases del concurs per a la redacció de la revista “.ambiental” del COAMB, uns ajuts per a la prevenció de residus i l'ecodisseny de l'Agència de Residus i dos premis sobre innovació en diversos sectors.

05 - Ecrowd

EL FINANÇAMENT COL·LECTIU ARRIBA A L'ESCOLA

La plataforma Ecrowd! posa en marxa “100 escuelas.org” amb l'objectiu de finançar col·lectivament projectes d'eficiència energètica o de sostenibilitat en el major nombre d'escoles possible. Informeu-vos-en!

06 - Espigolada

ESPIGOLADA POPULAR D'ALIMENTS DESCARTATS

Espigolar és recollir les restes de les collites o els excedents alimentaris que es produeixen al camp. Participeu a l'espigolada popular del proper dissabte 11 de juliol de la mà de l'associació Espai Ambiental, entre d'altres.

07 - Entrevista

L'ENTREVISTA DEL MES: COL·LEGI LA MERCED

Us presentem l'entrevista a Clara Casas: “Els mestres som uns afortunats per poder treballar amb gent jove”.

08 - Membres

NOUS MEMBRES DE LA XARXA

Tres associacions de comerciants, tres empreses, una cooperativa i una plataforma són els nous membres de Barcelona + Sostenible.