Info161

Dimarts, 16 juny, 2015

26 Juny 2015

01 - Cooperativa

4 DE JULIOL: DIA INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES

El proper 4 de juliol torna la diada del cooperativisme. Us recomanem el actes que organitzen els membres de la xarxa B+S sota el lema “les cooperatives contribueixen a l'equitat”.

02 - BonaNit

GLÒRIES ACULL EL “BONA NIT BARCELONA”

Enguany la Plaça de les Glòries serà l'escenari del festival Bona Nit Barcelona, que tindrà lloc dissabte 18 de juliol. Per obrir boca, el 3 de juliol se celebren les jornades BNBPro sobre tècniques de promoció sostenible. No us ho perdeu!

03 - Turisme

TURISME REPONSABLE? QUÈ EN PENSES?

El grup Barcelona Sustainable Tourism i l'escola de turisme CETT estan fent una recerca sobre com perceben els usuaris del sector hoteler la responsabilitat social empresarial. Us animem a respondre una enquesta i participar al sorteig de 10 nits d'hotel.

04 - Ajuts

AJUTS PER AL CANVI CLIMÀTIC I LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Agència de Residus de Catalunya han llançat dues convocatòries d'ajuts, una per a la recerca en canvi climàtic i una altra per a projectes contra el malbaratament alimentari i la reutilització en l'àmbit municipal.

05 - RobaAmiga

CONEIXEU LA PLANTA DE RECICLATGE TÈXTIL DE ROBA AMIGA?

El proper divendres 10 de juliol descobrirem el procés que segueixen els productes tèxtils recollits als contenidors de Roba Amiga i tractats a la planta de Sant Esteve Sesrovires. La Secretaria B+S facilita un autocar per als membres de la xarxa. Inscriviu-vos-hi!

06 - SDEA

NOVETATS AL CATÀLEG DE L'SDEA

El Servei de Documentació de Documentació Ambiental us presenta les noves incorporacions bibliogràfiques, que tracten diversos temes com ara contaminació atmosfèrica, eficiència energètica, abastament d'aigua, economia del bé comú i jardins verticals.

07 - Ecoitineraria

ECOITINERARIA OFEREIX UNA NOVA RUTA

“Entre carxofes fluvials a tocar de la gran ciutat” és la nova ruta que ofereix Ecoitineraria per conèixer el Parc Agrari del Baix Llobregat. Coneixereu la diversitat del paisatge agrícola i algunes masies centenàries.

08 - Accions

MÉS ACCIONS DE LA XARXA

L'Associació Estel Tàpia i l'Ateneu l'Harmonia-Casal de Barri de Sant Andreu han fet públiques algunes accions sobre inclusió social, consum responsable i eficiència energètica, entre d'altres.