05 - Botiga

Butlletí: 

RENÉ + QUE ELECTRODOMÈSTICS I "BONA NIT BARCELONA" REBEN PREMIS

L'aposta per la sostenibilitat que han realitzat la botiga René + que Electrodomèstics i el festival "Bona Nit Barcelona" ha estat reconeguda amb dos guardons. Moltes felicitats!

Els Premis Barcelona, la Millor Botiga del Món reconeixen públicament el model comercial de la ciutat basat en la proximitat, la innovació, la sostenibilitat, la cohesió social i el desenvolupament cultural de la ciutat. La botiga René + que Elerctrodomèstics, membre de Barcelona + Sostenible, ha guanyat un guardó en la categoria de comerç amb compromís ambiental.

Pel seu compromís ambiental, patent en el treball d'infomació i sensibilització ambiental als clients, en particular en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica i pels criteris introduïts en la renovació de l'establiment i les bones pràctiques en la gestió de la botiga”.

René + que Electrodomèstics va compartir el premi al model de comerç sostenible amb Coopmercat-Porta a Porta pel seu compromís social.
Enguany els guardons també han incorporat una nova categoria que distingeix l'establiment que contribueix a millorar l'atenció del client amb discapacitat. El guanyador ha estat l'Òptica Segarra, una botiga amb tradició que en la concepció del nou local al barri de Sant Antoni ha tingut en compte les necessitats de les persones usuàries de cadires de rodes.

Info146 05 intern Rene


Més informació

D'altra banda, Bona Nit Barcelona ha estat escollit per segon any consecutiu per l'organització internacional A Greener Festival com el festival més sostenible d'Espanya. El guardó destaca "la bona gestió mediambiental del festival, que ha pres mesures significatives per reduir els residus generats, minimitzar les emissions de CO2 i crear sensibilitat entre el públic".

 Info146 05 intern Rene2

Més informació