02 - Superilles

Butlletí: 

LES CORTS I L'EIXAMPLE AMB LES SUPERILLES

Nous tallers de participació del programa Superilles. L'11 de novembre a Les Corts es concretaran les propostes d'accions a curt termini, i el 17 de novembre a l'Eixample es compartiran idees sobre el que és una superilla i el futur del projecte al barri.

En les properes setmanes tindrem dues oportunitats per participar en el programa Superilles, als barris de la Maternitat i Sant Ramon, i l'Esquerra de l'Eixample. Les inscripcions als dos tallers ja són obertes, apunteu-vos i impliqueu-vos en la transformació d'aquests barris!

Tercer taller de participació a les superilles de Les Corts

Info146 02 intern superilles3

El proper dimarts 11 de novembre, al taller de participació del programa Superilles es donaran a conèixer les accions que ja s'han executat, les que estan en marxa i les que estan previstes per als propers mesos a les superilles de la Maternitat i Sant Ramon.

En aquest taller es convida als veïns i veïnes i a les entitats i equipaments de l'entorn i de tota la ciutat, a implicar-se en els 9 projectes a curt termini que es van definir al segon taller, el 10 de juliol, per tal de fer-los realitat.

Data: dimarts 11 de novembre
Hora:  de 18 a 20 h
Lloc: pendent de determinar

Formulari d'inscripció

Treballant pel nou taller participatiu a l'Eixample

Info146 02 intern superilles2L'Esquerra de l'Eixample també tindrà el seu espai de participació per compartir idees sobre el desenvolupament de les superilles d'aquest barri en els propers anys.

El taller s'adreça als veïns i veïnes, les persones que fan activitats a la zona, les entitats i equipaments de l'entorn i totes les organitzacions de la ciutat.

Consulteu la crònica del primer taller participatiu, realitzat el dia 29 de setembre.

Data: dilluns 17 de novembre
Hora: de 18 a 20 h
Lloc: IES Ernest Lluch (Carrer Diputació,15)

Formulari d'inscripció 


Si voleu assistir a aquests tallers, cal confirmar l'assistència a través dels formularis d'inscripció. Adreceu qualsevol consulta a la Secretaria Barcelona + Sostenible: bcnsostenible@bcn.cat, tel. 932 562 593.

Una superilla és una unitat urbana més gran que una illa de cases però més petita que un barri, amb carrers pacificats. És per això que representen una oportunitat per repensar i regenerar Barcelona, posant en pràctica iniciatives que voldríem per tota la ciutat.

L'Ajuntament de Barcelona, des d'Hàbitat Urbà i els districtes, està impulsant el programa de superilles pilot a diferents barris de Barcelona, amb vocació d'anar-se estenent per tota la ciutat. Aquest programa permet incidir en tots els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Per aquest motiu, tots els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible són convidats a convertir-lo en un projecte emblemàtic on es plasmi l'acció coordinada conjunta dels integrants de la xarxa.