05 - ParkingDay

Butlletí: 

UNA VINTENA DE SIGNANTS AL PARK(ING) DAY

S'apropa la data del Park(ing) Day, l'esdeveniment que s'organitza en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i que proposa un nou ús de l'espai públic. Consulteu el mapa d'ubicacions i feu-ne el seguiment el proper 19 de setembre.

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 170 ciutats de tot el món, en què diverses entitats ambientals, artístiques, socials i la ciutadania en general transformen de forma temporal places públiques d'aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d'espai públic, amb l'objectiu de donar a conèixer la necessitat d'un nou model de ciutat.

Aquest any a Barcelona, l'associació Espai Ambiental ha coordinat el #parkingdaybcn2014, que tindrà lloc el proper 19 de setembre a diversos espais de Barcelona. Més de 40 entitats, 20 de les quals són membres de Barcelona + Sostenible, participaran en l'esdeveniment. Podeu consultar el llistat de participants i totes les instal·lacions al mapa.

Si encara voleu participar, ho podeu fer com a voluntaris/es en alguna de les instal·lacions ja previstes. Només cal que us poseu en contacte amb Espai Ambiental a través del correu info@espaiambiental.com i us informaran de com hi podeu participar.

Per seguir l'esdeveniment, podeu fer-ho a través de l'etiqueta #parkingdaybcn2014 i el Twitter.

Consulteu el manifest que han elaborat conjuntament les organitzacions participants.

                      Info142 internes 05cadires      Info142 internes 05dibuixpark