04 - Ajuts

Butlletí: 

AJUTS I PREMIS

Comencem el mes de setembre amb un gran nombre de convocatòries d'ajuts, subvencions i premis. Reviseu les temàtiques, els terminis de presentació i... mans a l'obra!

- Subvencions a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya per al finançament de projectes d'educació i sensibilització ambiental

Adreçades a associacions i fundacions per al finançament de projectes d'educació i sensibilització ambiental realitzats durant els anys 2014 i 2015 que duguin a terme dues o més associacions i/o fundacions del tercer sector ambiental de Catalunya en règim de col·laboració.

Consulteu les bases.

- Premis EMAS Catalunya


La finalitat d'aquests premis és estimular i millorar el sistema de gestió ambiental de les organitzacions EMAS, així com una oportunitat per innovar en comunicació i interrelació amb les parts interessades i per veure reconegudes accions que s'han dut a terme en el marc del sistema de gestió ambiental.


Poden presentar candidatura qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d'un centre ubicat a Catalunya cobert pel registre EMAS.


Hi ha tres categories per concórrer als premis:

  • Millor declaració ambiental
  • Millor acció de implicació de les parts interessades
  • Millora del comportament ambiental


Les organitzacions hauran de presentar les seves candidatures complimentant un formulari disponible en la pàgina web www.clubemas.cat, on també podran consultar-se les bases.


Les candidatures es poden enviar per correu electrònic a: info@clubemas.cat o per correu postal a l'adreça del Club EMAS: C/ Josep Anselm Claver, 2, 4t - 08002 Barcelona.

Fins al 28 de setembre està obert el període de presentació de candidatures.

Més informació.


- Premis Ciències Ambientals


El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) i l'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) han engegat una nova convocatòria d'aquests guardons que tenen com a principal objectiu donar a conèixer el paper destacat que el col·lectiu de les ciències ambientals exerceix en les transformacions socials, econòmiques i culturals del segle XXI.


S'estableixen les següents quatre categories:

- Projecte o treball de final d'estudis
- Activitat de recerca
- Iniciativa empresarial
- Comunicació ambiental


Us podeu inscriure accedint al següent formulari i fent arribar la vostra candidatura a premisambientals@coamb.cat.

Consulteu les bases.

- Premis Ecoembes

Ecoembes llança la segona edició dels "Premis R" amb l'objetiu de reconèixer les millors iniciatives innovadores en reciclatge i sostenibilitat. El termini de recepció de candidatures finalitza el 10 d'octubre de 2014.

Categories:

- Millor iniciativa empresarial en ecodisseny

- Millor treball periodístic

- Millor projecte d'investigació i innovació

- Millor campanaya de sensibilització de les administracions públiques

- Millor iniciativa social

Més informació.