Info141

Dimarts, 8 juliol, 2014

18 Juliol 2014

01 - Estiu

UN ESTIU PLE D'ACTIVITATS

Durant l'estiu continuen les activitats a la ciutat: el Centre de la Platja, Música als Parcs... Però si marxeu fora, us donem alguns consells per fer més sostenible les vostres vacances. Bon estiu!

02 - Consell

S'OBRE EL PERÍODE D'AL·LEGACIONS AL REGLAMENT DEL CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBILITAT

El reglament de funcionament intern del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat estarà a exposició pública a partir del proper 24 de juliol. Si voleu fer-hi al·legacions, teniu temps fins al 29 d'agost de 2014.

03 - Ajuts

AJUTS I PREMIS

Recentment s'ha publicat la convocatòria d'ajuts Life per a l'any 2014. També continua oberta la candidatura per als Premios Ecoemprendedores, que impulsen els signants Vida Sana i Incubaeco.

04 - Acords

ES PRESENTEN ELS ACORDS VOLUNTARIS

El passat 17 de juliol es van presentar els Acords Voluntaris a la xarxa de signants. L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic posa a disposició d'empreses i entitats un programa per calcular, reduir i compensar les emissions de CO2.

05 - Tardor

PROPOSTES PER A LA TARDOR

Park(ing)Day, Gran Dinar d'Aprofitament, Diàlegs Ambientals, Curs d'iniciació al voluntariat ambiental... són tot de propostes per començar el setembre amb bon peu!

06 - Accions

ACCIONS PER LA SOSTENIBILITAT

Incentives Barcelona i Valkiria Hub ens presenten algunes accions que realitzen en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. I vosaltres? Feu públics els vostres projectes!