Info140

Dimarts, 4 febrer, 2014

4 Juliol 2014

01 - Superilles

CONTINUEN ELS TALLERS DE LES SUPERILLES

El proper 10 de juliol tindrà lloc el segon taller participatiu sobre les Superilles de la Maternitat i Sant Ramon per desenvolupar propostes a partir de la tardor. Hi esteu convidades totes les organitzacions de la ciutat.

02 - Estiu

l'ESTIU, un bon moment per formar-nos

Si durant l'any no heu tingut temps, l'estiu pot ser una bona època per fer formació. Eco-union, la Universitat de Barcelona i Torre Jussana ofereixen cursos durant el mes de juliol. Informeu-vos-en!

03 - ParkingDay

FEM EL CARRER MÉS NOSTRE

Us animem a participar al Park(ing) Day el 19 de setembre a Barcelona. Seguidament se celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible d'enguany, del 22 al 29 de setembre, amb el lema “Fem el carrer més nostre”.

04 - Premi

TENIR CURA DE LA SALUT LABORAL TÉPREMI

Si teniu alguna experiència en treballs que abordin els riscos psicosocials o els accidents laborals relacionats amb la mobilitat, presenteu-vos a la 10a edició del Premi Ignasi Fina de Salut Laboral.

05 - AcordsVoluntaris

DESCOBRIU ELS ACORDS VOLUNTARIS!

Voleu calcular les emissions de CO2 de la vostra organització? Coneixeu el Programa Acords Voluntaris? Us presentem una eina per quantificar, reduir i compensar les emissions amb efecte d'hivernacle. Reserveu la vostra plaça a la sessió de dijous 17 de juliol.

06 - Consell EL REGLAMENT DEL CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBLITAT, A EXPOSICIÓ PÚBLICA

 

EL REGLAMENT DEL CONSELL CIUTADÀ PER LA SOSTENIBLITAT, A EXPOSICIÓ PÚBLICA

Els dies 1 i 3 de juliol es va presentar el reglament del nou Consell Ciutadà per la Sostenibilitat i els propers dies s'obrirà el periode d'al·legacions. El nou Consell estarà format per membres de la xarxa de signants i esdevindrà òrgan consultiu i de participació de l'Ajuntament de Barcelona.

07 - SDEA

RECURSOS SOBRE COOPERATIVISME A L'SDEA

El primer dissabte de juliol és el Dia Internacional del Cooperativisme. El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us presenta un recull de publicacions que tracten aquest important valor social.

08 - NousSignants

NOUS SIGNANTS I RENOVACIONS DEL COMPROMÍS

Quatre associacions de comerciants, una entitat d'integració de persones sense llar i dues consultories han signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. Coneixeu-les!