Anuncis en Xarxa

Anuncis en xarxa

Posa-hi el teu anunci

Oferta

Oficina per compartir

Des d’A Granel SCCL hem llogat un local de més de 240 metres quadrats, en un carrer molt comercial (Sant Antoni Maria Clarert, 175), proper a les linees de metro 4 i 5, i davant d’un gran nombre d’autobusos.

Dins del local hi han 160m2 per oficines en dos espais (100+60), dues sales de reunions de 14m2, un lavabo, un magatzem de 25m2 i una cuina de 14m2 cada una a la primera planta. Hi ha un pati al darrera que dona a les sales de reunions i a la cuina, i l’espai d’oficines dona al carrer.

A nosaltres sols ens cal l’ús de dues taules a l’espai d’oficina, us puntual de la sala de reunions, i l’ús exclusiu de l’espai de magatzem. Per tant quedaria espai per a unes sis taules més, més ús de dues sales de reunions.

Si sou una entitat, i busqueu un local/oficina per compartir amb una altra o més entitats, contacteu-nos a info@agranel.coop. No busquem treure cap benefici, sols compartir despeses d’un espai comú.

Anunci insertat el: Divendres 1/03/2019

Oferta

Nou espai de materials en donació

Avancem cap el residu 0 amb aquest espai de materials en donació, un portal per facilitar l'aprofitament de recursos, allargar-los la vida útil i promoure un ús responsable. Aquest principi queda recollit a l'objectiu 5 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, "L'ús racional dels recursos, de la societat del consum al consum responsable".

Teniu un material que us sobra i no sabeu què fer-ne?

Podeu enviar un correu a bcnsostenible@bcn.cat en el qual hi constin els següents camps: 

- Organització/centre educactiu al que pertanyeu
- Telèfon de contacte
- Material a oferir
- Quantitat
- Mides
- De què està fet
- Fotos
- Enllaç on oferiu el material (si en teniu)
- Local des d'on gestioneu la recollida (si en teniu)

Necessiteu algun dels materials que s'ofereixen?

Per tal de sol·licitar una material només cal que, a la taula "Materials en donació" d'aquesta mateixa pàgina, cliqueu l'enllaç de sol·licitar i ompliu el formulari. El lliurament es farà per ordre de sol·licitud fins a finalitzar les existències. S'enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i, posteriorment, un altre amb la quantitat d'unitats a rebre i la data i lloc de recollida.

Qui pot oferir o sol·licitar materials?

Qualsevol organització membre de la xarxa Barcelona + Sostenible (centres educatius, associacions, entitats, comerços i empreses) pot oferir o sol·licitar els materials que s'ofereixen en aquest espai per tal d'allargar-los la vida útil.

Més informació:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/barcelona-sostenible/tags/page/espai-de-materials-en-donacio

Secretaria Barcelona + Sostenible:  93 256 25 93 o bcnsostenible@bcn.cat

Anunci insertat el: Dimecres 11/04/2018