Anuncis en Xarxa

Anuncis en xarxa

Posa-hi el teu anunci

Oferta

Ingeniero Químico, especialista en negocios, medioambiente, procesos y biotecnología

Estoy interesado en colaborar con Pequeñas y Medianas empresas que requieran asesoramiento en negocios, Ingeniería ambiental, química, procesos o biotecnología. 

Cuenta con amplia experiencia en el sector industrial. 

Anunci insertat el: Dimarts 13/11/2018

Demanda

Entre tots, reduïm l'ús de canyetes d'un sol ús a la restauració

Millor sense canyeta és una iniciativa que busca reduir l'ús de canyetes d'un sol ús a Barcelona, treballant directament amb els establiments que les ofereixen (bars, restaurants, cafès, locals). L'objectiu és assessorar als locals en temes de residu zero, i convidar-los a formar part de la xarxa.

Per fer-se membres només han de complir dos compromisos molt senzills: 1) no posar canyetes d'un sol ús per defecte en les begudes dels seus clients sinó oferir-les solament en cas que les hi demanin, i 2) no posar les canyetes a la vista.

Als establiments que s'apunten se'ls “certifica” posant en el local un adhesiu amb el logo de la campanya, a més d'un altre material gràfic explicatiu perquè els seus clients ho consultin. A més, se’ls dona visibilitat fent un post individual a les xarxes socials de la campanya, i apuntant-los en el mapa d’establiments que han dit no a les canyetes que es troba a la web de la campanya ( https://millorsensecanyeta.com/ca/home-catala/ ).

Amb això la campanya intenta conscienciar de l'innecessari que és l'ús d'aquest element, i alhora influenciar la reducció d'aquest hàbit usant estratègies senzilles de canvi de comportament.

A la web us podeu apuntar per ser voluntari/a, o podeu inscriure el vostre establiment si voleu formar part de la xarxa.

Dades de contacte: 

millorsensecanyeta@gmail.com

Web: https://millorsensecanyeta.com/ca/home-catala/

 

Anunci insertat el: Dimarts 30/10/2018

Oferta

Nou espai de materials en donació

Avancem cap el residu 0 amb aquest espai de materials en donació, un portal per facilitar l'aprofitament de recursos, allargar-los la vida útil i promoure un ús responsable. Aquest principi queda recollit a l'objectiu 5 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, "L'ús racional dels recursos, de la societat del consum al consum responsable".

Teniu un material que us sobra i no sabeu què fer-ne?

Podeu enviar un correu a bcnsostenible@bcn.cat en el qual hi constin els següents camps: 

- Organització/centre educactiu al que pertanyeu
- Telèfon de contacte
- Material a oferir
- Quantitat
- Mides
- De què està fet
- Fotos
- Enllaç on oferiu el material (si en teniu)
- Local des d'on gestioneu la recollida (si en teniu)

Necessiteu algun dels materials que s'ofereixen?

Per tal de sol·licitar una material només cal que, a la taula "Materials en donació" d'aquesta mateixa pàgina, cliqueu l'enllaç de sol·licitar i ompliu el formulari. El lliurament es farà per ordre de sol·licitud fins a finalitzar les existències. S'enviarà un correu de confirmació de la sol·licitud i, posteriorment, un altre amb la quantitat d'unitats a rebre i la data i lloc de recollida.

Qui pot oferir o sol·licitar materials?

Qualsevol organització membre de la xarxa Barcelona + Sostenible (centres educatius, associacions, entitats, comerços i empreses) pot oferir o sol·licitar els materials que s'ofereixen en aquest espai per tal d'allargar-los la vida útil.

Més informació:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/barcelona-sostenible/tags/page/espai-de-materials-en-donacio

Secretaria Barcelona + Sostenible:  93 256 25 93 o bcnsostenible@bcn.cat

Anunci insertat el: Dimecres 11/04/2018

Demanda

Vols fer voluntariat i col·laborar amb una entitat ambiental...

Si vols fer voluntariat i col·laborar amb una entitat ambiental, el portal voluntariatambiental.cat és el teu espai!
Hi trobaràs accions de voluntariat puntual, ofertes de voluntariat de llarga durada i també activitats per escoles i empreses!

 

 

Anunci insertat el: Dilluns 23/10/2017

Demanda

Voluntaris per la llengua

Alencop és un projecte innovador d’economia social i solidària que treballa en l’àmbit del transport i tractament de residus amb el col•lectiu vulnerable de persones procedents de l’Àfrica subsahariana.

Actualment des d'Alencop estem buscant voluntaris per fer de professors de llengua castellana amb els nostres socis, per si alguna persona s'ofereix voluntària.

Més informació: www.alencop.coop

Contacte: comunicacio@alencop.coop

 

 

Anunci insertat el: Dijous 5/10/2017