Anuncis en Xarxa

Anuncis en xarxa

Posa-hi el teu anunci

Oferta

Acompanyament i formació en consum responsable i sostenibilitat per a organitzacions

Espai Ambiental Cooperativa som una cooperativa de treballadores sense ànim de lucre fundada l’any 2004 amb l’objecte de dissenyar i gestionar projectes socioambientals i comunitaris. Treballem el consum responsable, l’aprofitament alimentari i la sostenibilitat urbana a través de la participació ciutadana i dels agents socials.

El nostre currículum destaca per la gestio, des del 2004, del servei d’Educació Ambiental i el Programa d’Educació Ambiental del Districte de l’Eixample (Aula Ambiental de la Sagrada Família) i des del març del 2018 gestionem l'Espai Consum Responsable de Barcelona, el nou equipament de ciutat que pretén estendre una nova cultura del consum, més conscient i compromesa amb incidir de manera positiva en les persones i el medi ambient. Som impulsors del Mapa Barcelona+Sostenible i gestionem la Secretaria tècnica de les xarxes d’intercanvi de roba i joguines (Renova la teva roba, Renova les teves joguines) així com dos projectes de compostatge comunitari a la ciutat de Barcelona.

Actualment oferim a les entitats acompanyaments i formacions per a realitzar els seus plans d’acció en consum responsable i la sostenibilitat a organitzacions d’una forma innovadora a través de mòduls ajustats a cada entitat. 

Anunci insertat el: Dimarts 23/04/2019

Demanda

Reciclem: Algú té acer inoxidable que no volgui/utilitzi/o vagi a llençar?

Bon dia a tothom! 

Nosaltres de Frutal! Shakes,  estem buscant tot tipus de acer inoxidable: 

Chapa, taules, rentamans, mobiliari en general inclús gerres,  bols etc. 

NO IMPORTA EL ESTAT DEL MATERIAL! Volem reciclar i restaurar el que trobem. 

A CANVI ÚS PODEM CONVIDAR A UNS SUCS NATURALS I ECOLÒGICS QUE FEM AMB MOLT D'AMOR!! 

 

Gràcies per el vostre temps i ajuda. 

Anunci insertat el: Dijous 28/03/2019

Oferta

Oficina per compartir

Des d’A Granel SCCL hem llogat un local de més de 240 metres quadrats, en un carrer molt comercial (Sant Antoni Maria Clarert, 175), proper a les linees de metro 4 i 5, i davant d’un gran nombre d’autobusos.

Dins del local hi han 160m2 per oficines en dos espais (100+60), dues sales de reunions de 14m2, un lavabo, un magatzem de 25m2 i una cuina de 14m2 cada una a la primera planta. Hi ha un pati al darrera que dona a les sales de reunions i a la cuina, i l’espai d’oficines dona al carrer.

A nosaltres sols ens cal l’ús de dues taules a l’espai d’oficina, us puntual de la sala de reunions, i l’ús exclusiu de l’espai de magatzem. Per tant quedaria espai per a unes sis taules més, més ús de dues sales de reunions.

Si sou una entitat, i busqueu un local/oficina per compartir amb una altra o més entitats, contacteu-nos a info@agranel.coop. No busquem treure cap benefici, sols compartir despeses d’un espai comú.

Anunci insertat el: Divendres 1/03/2019