Visites

Visites per conèixer les actuacions i equipaments dels signants

 • Dijous, 24 novembre, 2016

  El passat dijous 24 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, 24 representants de les organitzacions de Barcelona + Sostenible van visitar la planta de triatge d’envasos de Gavà-Viladecans.

 • Dimecres, 1 juny, 2016

  Visita i taller de reutilització a l'Ateneu de Fabricació Digital de la Fàbrica del Sol

 • Divendres, 10 juliol, 2015

  El passat divendres, 10 de juliol, 27 persones representants d'organitzacions de Barcelona + Sostenible van assistir a una visita guiada per la planta de gestió del residu tèxtil de Roba Amiga situada a Sant Esteve Sesrovires. Consulteu l'informe de la sessió.

 • Dijous, 30 abril, 2015

  El dijous 30 d'abril es va realitzar la Visita B+S: 10 solucions smart-TIC al Passeig de Gràcia. En la visita es van conèixer solucions de gestió smart en la transformació urbana (eficiència energètica, connectivitat, mobilitat, etc), a càrrec de Bcn Smart City-Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona. Més informació sobre la ruta.

 • Divendres, 31 octubre, 2014

  El passat 31 d'octubre va tenir lloc la Visita B+S "Del bit a l'àtom" a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts. Consulteu l'informe de la sessió.

 • Divendres, 6 juliol, 2012

  El passat divendres 6 de juliol, va tenir lloc a les instal·lacions de DistriClima la Visita d’Acció 21 La xarxa de calor i fred al 22@en el marc del programa d’activitats per a les organitzacions signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 • Divendres, 9 març, 2012

  El passat divendres 9 de març, en el marc del programa d’activitats per a les organitzacions signants de la Secretaria de l’Agenda 21 de Barcelona, es va realitzar una visita a les instal·lacions de la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai.

 • Divendres, 2 desembre, 2011

  El passat divendres 2 de desembre, en el marc del programa d’activitats per a les organitzacions signants de la Secretaria de l’Agenda 21 de Barcelona, es va realitzar una visita per conèixer dos horts urbans ben diferents: l'hort municipal de Sagrada Família, on treballen d'una banda persones jubilades i d'una altra usuaris/es d'una entitat de reinserció psicosocial i l'hort de l'escola els Encants.

 • Divendres, 8 juliol, 2011

  El passat divendres 8 de juliol, en el marc del programa d’activitats per a les organitzacions signants de la Secretaria de l’Agenda 21 de Barcelona, es va realitzar una visita a la dessalinitzadora de la conca del Llobregat. Donat el volum d’inscripcions rebudes, es van organitzar dos torns, de 10 a 11.30 h i d’11.30 a 13 h, que van aglutinar un total de 45 participants.

 • Dijous, 17 setembre, 2009

  El passat dijous 17 de setembre del 2009, dins del programa d’activitats per les entitats signants que organitza la Secretaria de l’Agenda 21 de Barcelona, vam poder conèixer la nova Fàbrica del Sol, un centre pioner en educació ambiental que s'ubica a l'antiga Fàbrica del Gas de la Barceloneta, un edifici catalogat de l'any 1907 que ha estat rehabilitat amb criteris de sostenibilitat mediambiental.

Pàgines