Primera sessió del Pla Clima

Dijous, 13 juliol, 2017

Ben aviat es podran fer aportacions al Pla Clima a través de la plataforma Decidim Barcelona. El 13 de juliol a les 17.30 h, a l'Espai Jove La Fontana, es farà la primera sessió participativa oberta a tothom.​

L’elaboració del Pla Clima inclourà un procés de coproducció amb les entitats i empreses de la xarxa Barcelona + Sostenible, que des de juliol fins a desembre podran fer les seves aportacions a través de sessions de participació i de la plataforma Decidim Barcelona, un espai on es farà accessible tot el contingut del procés.
 

La plataforma està estructurada en diferents espais:

  • El procés: espai web on s’hi podrà trobar la descripció del projecte en el qual es participa.
  • Propostes: és el lloc en el qual tothom podrà deixar-hi les seves opinions.
  • Trobades presencials: aquí hi podrem veure el llistat de les diferents reunions o sessions internes de les organitzacions. En aquestes trobades s’explicarà el funcionament de la plataforma amb les eines que s’hauran facilitat a la sessió del dia 13 de juliol.

 

Sessió del 13 de juliol

A les 17.30 h a l’Espai Jove La Fontana ens trobarem per explicar detalladament què és el Pla Clima i el funcionament de la plataforma Decidim Barcelona. A la sessió és donarà un kit de recursos per tal de que les entitats puguin realitzar sessions participatives amb les persones que hi treballen, amb les associades o que hi estan implicades. D’aquesta manera es vol fomentar la participació dins les organitzacions per tal de recollir el màxim de propostes.

>Inscripcions a la sessió

Ja podeu consultar el programa de la sessió.